1. Help Center
  2. För slutanvändare
  3. Allmänna instruktioner och registrering

Vänner i HeiaHeia

Lär dig hur du hittar och bjuder in vänner, hanterar förfrågningar och peppar dina vänner.

- I HeiaHeia-appen

- I webbläsarversionen av HeiaHeia

I HeiaHeia-appen

Social interaktion och att peppa varandra är hjärtat av HeiaHeia!   👍

Vänner på HeiaHeia kan se varandras inlägg i nyhetsflödet, peppa och kommentera varandras prestationer. Du kan lägga till andra HeiaHeia-användare som vän, eller bjuda in dina vänner att gå med på HeiaHeia.

Tryck på symbolen med två figurer i nedre menyn och börja interagera med dina vänner. Det är enkelt och roligt!

IMG_0056

1. Hitta vänner

Tryck på Hitta vänner. Om din vän redan använder HeiaHeia, sök hen genom namn och tryck på Lägg till en vän. Använd fullständigt förnamn och/eller efternamn för att hitta andra användare.

Om din vän inte använder HeiaHeia ännu, kan du bjuda in hen via e-post.

När din vän har godkänt din förfrågan kommer du ha en ny HeiaHeia-vän och ni kan börja peppa varandra.

Bläddra i listan över Användare du kanske känner genom att svajpa för att hitta fler vänförslag.

Förslagen är baserat på:
- Kollega (medlem i samma community)
- Medlemmar i samma lag
- Samma vän
- Facebook-vän (om du loggat in med Facebook)
-  Vän av en vän

IMG_0347E51EFB96-1

2. Vänförfrågningar

Se och hantera dina vänförfrågningar här. Tryck Godkänn för att acceptera vänförfrågan eller Ignorera om du inte är intresserad.

Detta visas endast om du har en vänförfrågan.

3. Mina vänner

Här har du en lista över alla dina HeiaHeia-vänner. Tryck på en vän för att se hens profil, träningslogg och årets topp-5 sportaktiviteter.

För att skriva och skicka bilder mellan er, tryck på Chat. Genom att trycka på klocksymbolen uppe i högra hörnet, kan du tysta en konversation när du inte vill få notiser om nya meddelanden. Det är fortfarande möjligt att delta i konversationen.

För att se dina konversationer, gå till dina meddelanden.

Under fliken Vänner hittar du också alternativet Ta bort vän.

4. Peppa dina vänner

Du kan se dina vänners aktiviteter och träningspass i ditt nyhetsflöde. Tryck bara på Kommentera och peppa med en trevlig kommentar. Eller tryck på Heja och välj en symbol du gillar för att peppa hens aktivitet.

Mina communities-funktionen är endast tillgänglig i Pro-versionen. Läs här hur du uppgraderar till en Pro-version.

Delta med en kod: Om du har mottagit en startkod till ett nytt community, kan du skriva in den här.

I webbläsarversionen av HeiaHeia:

Social interaktion och att peppa varandra är hjärtat av HeiaHeia!

Vänner på HeiaHeia kan se varandras inlägg i nyhetsflödet, peppa och kommentera varandras prestationer. Du kan lägga till andra HeiaHeia-användare som vän, eller bjuda in dina vänner att gå med i HeiaHeia.

Tryck på Vänner (I den blå toppmenyn) och börja interagera med dina vänner. Det är enkelt och kul!

1.  Hitta vänner

Klicka på Hitta vänner.

Om din vän redan använder HeiaHeia, sök hen genom namn och klicka på Lägg till som vän. Använd fullständigt förnamn och/eller efternamn för att hitta andra användare.

Om din vän inte använder HeiaHeia ännu, kan du bjuda in hen via e-post.

När din vän har godkänt din förfrågan kommer du ha en ny HeiaHeia-vän och ni kan börja peppa varandra.

Bläddra I listan av Personer du kanske känner för att hitta fler vänförslag.

2. Vänförfrågningar

Se och hantera dina vänförfrågningar här (eller i menyn under ditt namn, längst upp till höger).

3. Mina vänner

Under Vänner hittar du en lista med alla dina HeiaHeia-vänner och deras träningsloggar. Klicka på din väns inlägg och peppa med en trevlig kommentar! Eller klicka på Skicka meddelande och skriv till din vän. Du kan även skicka bilder. För att se dina meddelanden, gå till din inkorg (klicka på ditt namn -> Inkorg).

4. Peppa dina vänner

Du kan se dina vänners aktiviteter och träningspass i ditt nyhetsflöde. Klicka bara på Kommentera och peppa med en trevlig kommentar. Eller tryck på Heja och välj en symbol du gillar för att peppa hens aktivitet.

5. Ta bort vän

Öppna sidan Vänner -> Placera muspekaren över namnet på den vän du vill ta bort -> en ruta med detaljer om din vän dyker upp -> klicka på Ta bort vän