1. Tukisivu
  2. Käyttäjille
  3. Yleisohjeita ja käytön aloitus

Kaverit HeiaHeiassa

Opi, miten löydät HeiaHeiassa kavereita, kutsut uusia kavereita HeiaHeiaan, miten hallitset kaveripyyntöjä ja kannustat kavereitasi.

- Sovelluksessa

- Selainversiossa

Kaverit HeiaHeia sovelluksessa:

Sosiaalisuus ja kannustus ovat olennainen osa HeiaHeiaa! 👍

Kaverit näkevät toistensa merkinnät uutisvirrassa ja voivat kannustaa toisiaan. Voit kutsua HeiaHeia-kaveriksi toisia HeiaHeian käyttäjiä, palvelun ulkopuolisia käyttäjiä sekä työkavereitasi.

Näpäytä Kaverit-symbolia alavalikosta ja pidä yhteyttä kavereihisi. Se on hauskaa ja helppoa!

IMG_D8E9AFB1E794-1

Etsi kavereita

Näpäytä Etsi kavereita. Jos kaverisi käyttää jo HeiaHeiaa, etsi hänet haulla ja lisää kaveriksi. Käytä koko etu- ja/tai sukunimeä.

Jos taas kaverisi ei vielä ole HeiaHeian käyttäjä, voit kutsua hänet lähettämällä kutsun sähköpostitse -> Kutsu.

Kun kaverisi on hyväksynyt kutsun, hän näkyy kaverilistallasi. Voitte pitää yhteyttä ja kannustaa toisianne HeiaHeiassa.

Selaa Mahdollisia tuttujasi -listaa pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle. Saatat löytää uusia kavereita.

Kaveriehdotuksia tulee seuraavin perustein:
- Kollega (eli jäsenenä samassa yhteisössä)
- Yhteinen tiimi
- Yhteinen kaveri
- Facebook kaveri (jos on kirjautunut Facebookilla)
- Kaverin kaveri

2. Kaveripyynnöt

Jos olet saanut kaveriltasi pyynnön, tulee kohta Kaveripyynnöt näkyviin. Hyväksyäksesi pyynnön, paina Vahvista tai jos et halua hyväksyä -> Ohita.

3. Kaverini

Avaa kohta "Kaverini".  Löydät listan kaikista HeiaHeia-kavereistasi. Valitse kaveri listalta napauttamlla nimen vieressä olevaa 3 pistettä ja voit nähdä kaverisi profiilin, chattailla tai poistaa henkilön kavereistasi.

Chat-toiminnolla voit kirjoittaa henkilökohtaisia viestejä ja lähettää myös kuvia. Näpäyttämällä chatissa sinisen bannerin kello-symbolia, voit mykistää keskustelun, jolloin et saa keskusteluun liittyviä ilmoituksia. Voit silti jatkaa keskustelua normaalisti.

Chatit löytyvät myös kohdasta Viestit.

4. Kavereiden Kannustaminen

Näet kavereidesi aktiviteetit uutisvirrassasi. Näpäytä kommentoi ja kirjoita kannustava viesti tai näpäytä kannustus ja valitse kannustussymboleista mukavin. Kannustaminen ja kommentointi käy kätevästi ja tsemppaa taatusti kavereitasi!

"Yhteisöni” -kohdasta näet mihin yhteisöihin kuulut. Kyseinen toiminnallisuus on vain pro versiolle. Lue tästä miten saat pro version käyttöösi.

Liity koodilla: Jos olet saanut kutsun liittyä yhteisöön, syötä koodi täällä.

Kaverit selainversiossa:

Sosiaalisuus ja kannustus ovat olennainen osa HeiaHeiaa!

Kaverit näkevät toistensa merkinnät uutisvirrassa ja voivat kannustaa toisiaan. Voit kutsua HeiaHeia-kaveriksi toisia HeiaHeian käyttäjiä, palvelun ulkopuolisia käyttäjiä sekä työkavereitasi.

Kaverit-sivulla hallinnoit kavereitasi. Pidä yhteyttä kavereihisi - se on hauskaa ja helppoa!

1. Etsi kavereita

Klikkaa Etsi kavereita.

- Jos kaverisi käyttää jo HeiaHeiaa, etsi hänet haulla ja lisää kaveriksi. Käytä koko etu- ja/tai sukunimeä.

- Jos taas kaverisi ei vielä ole HeiaHeian käyttäjä, voit kutsua hänet lähettämällä kutsun sähköpostitse kohdasta Kutsu sähköpostilla.

Kun kaverisi on hyväksynyt kutsun, hän näkyy kaverilistallasi. Voitte pitää yhteyttä ja kannustaa toisianne HeiaHeiassa.

- Selaa Mahdollisia tuttujasi -listaa löytääksesi tuttujasi.

Kaveriehdotuksia tulee seuraavin perustein:
  • Kollega (eli jäsenenä samassa yhteisössä)
  • Yhteinen tiimi
  • Yhteinen kaveri
  • Facebook kaveri (jos on kirjautunut Facebookilla)
  • Kaverin kaveri

2. Pyynnöt

Hallitse kaveripyyntöjäsi. Kavereidesi pyynnöt näkyvät täällä sekä käyttäjätilisi alla kohdassa Pyynnöt.  Hyväksyäksesi pyynnön, paina Vahvista tai jos et hyväksy -> Ohita.

3. Kaverini

Täältä löydät listan kaikista HeiaHeia-kavereistasi. Valitse kaveri listalta nähdäksesi hänen profiilinsa, treenilokinsa ja hyvinvointitavoitteensa (mikäli tiedot eivät ole yksityisiä).

Voit kirjoittaa kaverillesi viestejä, johon voit liittää kuvia  -> lähetä viesti. Postilaatikkosi löytyy tilisi alta.

4. Kavereiden kannustaminen

Näet kavereidesi aktiviteetit uutisvirrassasi. Klikkaa Kommentoi ja kirjoita kannustava viesti tai Kannustus ja valitse kannustussymboleista sopivin. Kannustaminen ja kommentointi käy kätevästi ja tsemppaa taatusti kavereitasi!

5. Kaverin poistaminen

Kaverit-sivulla näet listan kavereistasi. Kun menet hiirellä kaverin nimen, ilmestyy pop up -ikkuna kaverisi tiedoista. Pop up -ikkunasta löydät kohdan Poista kaveri.