1. Help Center
  2. För slutanvändare
  3. Allmänna instruktioner och registrering

Ta bort mitt HeiaHeia-konto

Så här tar du bort ditt användarkonto permanent

Om du har ett användarkonto på HeiaHeia som du inte längre använder, så kan du ta bort det. OBS: Du kommer radera kontot och all data relaterad till kontot permanent.

Innan du tar bort ditt konto, så finns möjligheten att ladda ner en zip-fil som innehåller en kopia av all data som du lagrat på vår tjänst. Denna data är endast möjlig att ladda ner i webbversionen av HeiaHeia.

Ladda ner information och ta bort kontot i webbversionen av HeiaHeia:

• Gå till https://app.heiaheia.com/account och logga in.
    Har du glömt ditt lösenord kan du återställa det via Glömt lösenordet?. Skriv in e-postadressen du använde för att skapa ditt HeiaHeia-konto. Om e-postadressen inte längre är i bruk, vänligen kontakta oss.
  • Öppna ditt konto (klicka på ditt namn)
  • Öppna Inställningar

Näyttökuva 2022-7-4 kello 10.19.47

• Scrolla ner till slutet av sidan:

1. Klicka på Exportera min data för att ladda ner en kopia av din data på vår tjänst.

2. Klicka på Ta bort mitt HeiaHeia-konto.

Näyttökuva 2022-6-30 kello 12.55.36

Ta bort ditt konto via appen:

• Öppna HeiaHeia-appen och tryck på din profil (övre högra hörnet)
    Om du inte är inloggad och glömt ditt lösenord, kan du återställa det genom länken Glömt lösenord? på Logga in-sidan. Skriv in e-postadressen du använde för att skapa ditt HeiaHeia-konto. Om e-postadressen inte längre är i bruk, vänligen kontakta oss.
  • Tryck på Inställningar
  • Scrolla till slutet av sidan -> Ta bort konto.

IMG_578919BD39F7-1     IMG_4AAD4F8CD6EE-1

Om du inte längre har tillgång till ditt användarkonto, vänligen skicka in en supportförfrågan.