1. Help Center
  2. For sluttbrukere
  3. Generelle instruksjoner og registrering

Slette HeiaHeia-kontoen min

Slik sletter du brukerkontoen din permanent

Hvis du har en HeiaHeia-brukerkonto som du ikke lenger trenger, kan du slette den hvis du ønsker det. MERK: Du vil slette kontoen og all informasjon knyttet til kontoen permanent.

Før du sletter kontoen din, kan det være lurt å laste ned en zip-fil som inneholder en kopi av alle dataene du har lagret i tjenesten vår. Nedlasting av data er kun mulig i nettversjonen av HeiaHeia.

Nedlasting av data og sletting av konto i HeiaHeia-nettversjonen:

• Gå til https://app.heiaheia.com/account og logg inn.
    Hvis du ikke husker passordet ditt, kan du tilbakestille det via Glemt passord linken på påloggingssiden. Skriv inn e-postadressen du brukte til å opprette HeiaHeia-kontoen din. Hvis adressen ikke lenger er i bruk, vennligst kontakt oss.
  • Åpne kontoen din (klikk på navnet ditt)
  • Åpne innstillinger

Näyttökuva 2022-7-4 kello 10.19.47

• Bla ned til slutten av siden:

1. Klikk på Eksporter dataene mine for å laste ned en kopi av dataene dine i tjenesten.

2. Klikk på Slett HeiaHeia-konto

Näyttökuva 2022-6-30 kello 12.55.36

Slette kontoen din i appen:

• Åpne HeiaHeia-appen og trykk på profilsiden din (øvre høyre hjørne).
    Hvis du ikke husker passordet ditt, kan du tilbakestille det via funksjonen Glemt passord lenken på påloggingssiden. Skriv inn e-postadressen du brukte til å opprette HeiaHeia-kontoen din. Hvis adressen ikke lenger er i bruk, vennligst kontakt oss.
  • Trykk på Innstillinger (iOS) eller Innstillinger (Android).
  • Bla ned til enden av siden -> Slett konto.

IMG_578919BD39F7-1     IMG_4AAD4F8CD6EE-1

Hvis du ikke lenger har tilgang til brukerkontoen din, kan du kontakte support.