1. Help Center
  2. For sluttbrukere
  3. Generelle instruksjoner og registrering

Slik registrerer du skrittene dine i HeiaHeia

I denne artikkelen finner du flere måter å registrere skrittene dine på i HeiaHeia.

Du kan registrere skrittene dine i HeiaHeia på tre forskjellige måter. Når du velger et av følgende alternativ, vil de daglige skrittene regnes med i skrittutfordringen i ditt community.

1. Integrer aktivitetsklokken din (Garmin, Polar, Fitbit, Suunto-appen) direkte
    til HeiaHeia og tillat import av skrittdata. De daglige skrittene dine blir da automatisk importert til HeiaHeia. For instruksjoner,  IMG_02F39A308025-1klikk her.

2. Integrer telefonens helseapp til HeiaHeia (Apple Helse på iOS og Google Fit på Android). Ved å aktivere import av velværedata vil skrittene dine automatisk importeres til HeiaHeia.
    Les mer om hvordan du integrerer helseappen din til HeiaHeia på følgende lenker:
     - Integrer Apple Helse (iOS).
     - Integrer Google Fit (Android).

Tips: Gjennom helseappene kan du importere skrittdata til HeiaHeia fra aktivitetsklokkene (wearables) eller apper som kan kobles til en helseapp, men ikke direkte til HeiaHeia

3. Hvis du ikke har aktivitetsklokke (wearable) eller ikke bruker helseapp, kan du også registrere skrittene dine manuelt på HeiaHeia: I appen; trykk på det blå pluss-ikonet -> skritt-ikon, og fyll inn skrittene dine. I nettleserversjonen: Klikk på det røde plussikonet -> Fremgangsmåte. Alle de registrerte skrittene dine legges til den daglige totalen.

IMG_CC8A161AC18B-1           IMG_6ABF3BE7DEC3-1

Vær oppmerksom på at skrittene IKKE blir inkludert i utfordringen hvis du legger dem inn under Avansert i for eksempel treningstypen Gåtur.

IMG_33F5D6B5002C-1

Du kan se de automatisk importerte skrittene i appen som Daglig aktivitet, under fanen Mitt velvære (fjerde fane i menyen) -> Trening og hobbyer. Du finner dine manuelt registrerte skritt på samme sted som Skritt. I nettleserversjonen vises skrittene dine under treningsloggen.

Når du har logget skrittene dine på en av disse tre måtene, trenger du ikke nødvendigvis å logge noe annet. Du kan selvfølgelig logge andre aktiviteter og øvelser på HeiaHeia for å få bedre oversikt over treningsøktene, aktiviteten og fremgangen. I visse utfordringer kan logging av øvelser, hobbyer eller mikrovaner gi deg bonuspoeng!

MERK! Ikke integrer både aktivitetsklokken din (wearable) og telefonens helseapp til HeaiHeia da dette kan føre til dobbel registrering, informasjonen legges da inn fra begge kilder i HeaiHeia