1. Help Center
  2. For sluttbrukere
  3. Aktivitetsklokker (Wearables) og helseapper

Endre passordet ditt

Se her hvordan du endrer passordet ditt.

Du kan endre passordet ditt i nettleserversjonen av HeiaHeia. Passordet endres også i appen.

Slik endrer du passordet ditt:
1. Logg inn på kontoen din her og klikk på profilen din (navnet ditt øverst til høyre) -> Innstillinger -> scroll ned til Passord.
2. Skriv inn ditt nåværende passord, ditt nye passord og bekreft ditt nye passord.
3. Lagre endringer.

Passordet ditt må inneholde minst 12 tegn.
 Näyttökuva 2022-11-17 kello 11.53.28

Hvis du har glemt passordet ditt, kan du tilbakestille det her. Skriv inn e-postadressen du brukte for å åpne din HeiaHeia-konto og følg instruksjonene. I tilfelle e-postadressen din ikke er i bruk lenger, vennligst send oss ​​en henvendelse for å endre e-posten din