Salasanan vaihtaminen

Katso tästä ohjeet miten vaihdat salasanasi.

Salasanan voit vaihtaa HeiaHeian selainversiossa. Salasana vaihtuu myös sovelluksessa.

Vaihda salasana näin:
1. Kirjaudu tilillesi täällä ja klikkaa profiiliasi (nimesi oikeassa yläkumassa) -> Asetukset -> selaa kohtaan Salasana.
2. Anna nykyinen salasana, uusi salasana ja vahvista uusi salasanasi.
3. Tallenna muutokset.

Salasanan tulee olla vähintään 12 merkkiä.

Näyttökuva 2022-11-16 kello 12.46.55

Jos olet unohtanut salasanasi, voit nollata sen täällä. Anna sähköpostiosoite, jolla HeiaHeia-tilisi on avattu ja seuraa ohjeita. Mikäli kyseinen s-postiosoite ei ole enää käytössä, jätäthän meille tukipyynnön sähköpostiosoitteen vaihtamiseksi.