Ändra ditt lösenord

Så här ändrar du ditt lösenord.

Du kan ändra ditt lösenord i appen eller på HeiaHeia's hemsida.

Så här ändrar du ditt lösenord:
1. Logga in på ditt konto här och klicka på din profil (ditt namn i det övre högra hörnet) -> "Inställningar" -> skrolla ner till "Lösenord".
2. Skriv in ditt nuvarande lösenord, ditt nya lösenord samt bekräfta ditt nya lösenord.
3. Klicka på "Spara ändringar"

Ditt lösenord måste vara minst 10 tecken långt.

Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa det här. Skriv in e-postadressen du använde när du skapade ditt HeiaHeia-konto och följ instruktionerna. Om du inte kommer åt din e-postadress kan du skicka en fråga i vår helpdesk att du vill ändra din e-postadress.