Unngå dobbeltregistrering

Du kan unngå dobbeltregistrering av trenings- og aktivitetsdata på HeiaHeia ved å integrere aktivitetsklokken (wearable), Apple Helse-appen eller Google Fit på riktig måte.

Hvis du bruker og integrerer både aktivitetsklokke (wearable) og Helse-appen (iPhone)/Google Fit (Android) til HeiaHeia, vil du få problemer med at samme aktivitetsdata blir registrert to ganger. Dette er fordi begge enhetene gir HeiaHeia tilgang til samme informasjon hver for seg. For å unngå dette problemet anbefaler vi å integrere kun én av disse enhetene.

Slik kan du sjekke integrasjonene dine:

iPhone:

I de fleste tilfeller kan en aktivitetsklokke (wearable) levere mer aktivitetsdata enn Helse-appen, så i dette tilfellet er det bedre å integrere aktivitetsklokken (wearable) direkte, og koble fra Helse-appen.

1. Åpne appen -> Din konto -> Pulsklokker & Helse App

2. Velg Helse App

3. Deaktiver Importer helsedata og Importer treningsøkter. Ved å gjøre dette vil ingen aktivitetsdata importeres fra Helse-appen til HeiaHeia.

1.IMG_9C28563CC80A-1 2. Account Health app 3 EN 3. Account Health app 2 EN-1

Android:

I de fleste tilfeller kan en aktivitetsklokke (wearable) levere mer aktivitetsdata enn Google Fit, så i dette tilfellet er det bedre å integrere aktivitetsklokken (wearable) direkte og koble fra Google Fit-appen.

1. Åpne appen -> Din konto -> Wearables & Google Fit

2. Velg Google Fit

3. Slå av Koble til Google Fit og Importer treningsøkter. På denne måten blir ingen data importert fra Google Fit til HeiaHeia.

1. Account Google Fit EN 2. Account Google Fit 3 EN 3. Account Google Fit 2 EN