Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Lue tästä ohjeet, miten voit itse vaihtaa sähköpostiosoitteesi selainversiossa.

Sähköpostiosoitteen voi vaihtaa ainoastaan selainversiossa. Puhelimen sovelluksella tämä ei ole mahdollista.

Noudata seuraavia ohjeita, mikäli sinulla on edelleen pääsy vanhaan sähköpostiisi:

1. Kirjaudu tilillesi, klikkaa nimeäsi ja valitse Asetukset.

2. Scrollaa alas kohtaan Sähköpostiosoite, kirjoita uusi osoite kenttään ja tallenna.

3. Saat vanhaan sähköpostiosoitteeseesi vahvistuslinkin.

4. Klikkaa linkkiä vahvistaaksesi sähköpostiosoitteen muutoksen. HUOM! Tee vahvistus kirjautuneena HeiaHeiaan.

Jos sinulla ei enää ole pääsyä vanhaan sähköpostiisi, jätä meille tukipyyntö ja toimi seuraavasti:

Jotta me voimme vaihtaa sähköpostiosoitteen puolestasi, on meidän ensin tietoturvasyistä tunnistettava sinut tilisi omistajaksi. Tätä varten pyydämme tukipyynnössäsi vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:

1. Kuinka monta kaveria sinulla on HeiaHeiassa? Voisitko nimetä muutaman?
2. Oletko yhdistänyt älylaitteita HeiaHeiaan? Jos kyllä, mitä?
3. Milloin olet avannut käyttäjätilisi?
4. Kuulutko johonkin yhteisöön tai ryhmään? Mihin?
5. Mikä on uusi sähköpostiosoitteesi, johon toivot käyttäjätiliisi yhdistettävän?

Seuraavaksi, käy selainversiossa asettamassa uusi sähköpostiosoite käyttäjätilillesi.
Klikkaa HeiaHeia-tililläsi ylhäältä valikkoa, jossa on nimesi/profiilikuvasi ja valitse Asetukset. Selaa kohtaan Sähköpostiosoite, ja syötä uusi osoite ja tallenna. Saat meiltä vahvistuslinkin sähköpostiosoitteen vaihtoon. HUOM! Tee vahvistus kirjautuneena HeiaHeiaan.

Jos haluat hallita sähköpostiasetuksiasi tai ilmoituksia, valitse asetuksista Päivitä sähköpostiasetukset. Lisää tietoa löydät täältä.