1. Help Center
  2. For sluttbrukere
  3. Aktivitetsklokker (Wearables) og helseapper

Endre e-postadressen

Lær hvordan du endrer e-postadressen din i HeiaHeia nettversjon.

Det er bare mulig å endre e-postadressen din i nettversjonen.

Hvis du har tilgang til den gamle e-posten din, følger du disse instruksjonene:

1. Logg inn og klikk på kontoen din (navnet ditt) og velg Innstillinger.

2. Bla ned til E-post. Skriv inn den nye e-postadressen din og klikk på Lagre.

3. Du vil motta en bekreftelse på e-post til din GAMLE e-postadresse.

4. Klikk på lenken for å bekrefte. MERK! Bekreft at du er logget inn på HeiaHeia.

Hvis du ikke lenger har tilgang til den gamle e-postadressen din, kan du kontakte oss og følge instruksjonene nedenfor:

Vi kan hjelpe deg med å endre e-postadressen, men av sikkerhetsgrunner må vi først identifisere deg som eier av denne HeiaHeia-kontoen. Svar derfor på følgende spørsmål når du sender inn forespørselen:

1. Når registrerte du deg som bruker?
2. Hvor mange venner har du i HeiaHeia (omtrent)? Vennligst nevn noen venner.
3. Har du lagt til bærbare enheter til brukerkontoen din (i så fall hvilke)?
4. Er du medlem av et community eller en gruppe? Hvilken?
5. Hvilken ny e-postadresse vil du at vi skal koble kontoen din til?

Gå deretter til nettleserversjonen og sett opp en ny e-postadresse for brukerkontoen din.

På HeiaHeia-kontoen din klikker du på menyen øverst med navnet/profilbildet ditt og velger Innstillinger. Bla ned til E-postadresse, skriv inn din nye adresse og lagre. Etter at vi har identifisert deg, sender vi deg en bekreftelseslenke for å bekrefte endringen av e-postadressen din. MERK! Bekreft at du er logget inn på HeiaHeia.

Hvis du bare vil administrere e-postinnstillingene og varslene dine fra HeiaHeia, velger du  Oppdater e-postinnstillinger under Innstillinger.