Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Lue miten voit itse vaihtaa sähköpostiosoitteesi selainversiossa.

Sähköpostiosoitteen voi vaihtaa ainoastaan selainversiossa. Puhelimen sovelluksella tämä ei ole mahdollista.

1. Kirjaudu tilillesi, klikkaa nimeäsi ja valitse Asetukset.

2. Scrollaa alas kohtaan Sähköpostiosoite, kirjoita uusi osoite kenttään ja tallenna.

3. Saat vanhaan sähköpostiosoitteeseesi vahvistuslinkin.

4. Klikkaa linkkiä vahvistaaksesi sähköpostiosoitten muutoksen.

Jos sinulla ei enää ole pääsyä vanhaan sähköpostiisi, jätä meille tukipyyntö.

Jos haluat hallita s-postiasetuksiasi tai ilmoituksia, valitse asetuksista Päivitä sähköpostiasetukset. Lisää tietoa löydät täältä.