Ändra din e-postadress

Läs om hur du ändrar din e-postadress på HeiaHeia

Det är endast möjligt att ändra din e-postadress i webbversionen av HeiaHeia.

Om du har tillgång til ldin gamla e-postadress, följ dessa intruktioner:

1. Logga in och klicka på ditt konto (ditt namn) och välj Inställningar.

2. Scrolla ner till E-post. Skriv in din nya e-postadress och klicka på Spara.

3. Du kommer att få ett bekräftelsemail till din gamla e-postadress.

4. Klicka på länken för att bekräfta. OBS! Se till att du är inloggad på HeiaHeia.

Om du inte längre ha åtkomst till din gamla e-postadress, vänligen kontakta oss och fälj instruktionerna nedan:

Vi kan hjälpa dig att ändra e-postadressen, men av säkerhetsskäl så behöver vi identifiera att du är ägare av detta HeiaHeia-kontot. Därför behöver du kunna svara på följande frågor när du skickar din förfrågan:

1. När registrerade du dig som användare?
2. Hur många vänner har du på HeiaHeia (på ett ungefär)? Namnge några av vännerna.
3. Har du kopplat någon aktivitetsklocka (wearable) till ditt användarkonto (om ja; vilken)?
4. Är du medlem i ett community eller i en grupp? Vilken/vilka?
5. Vilken ny e-postadress vill du att vi ska länka ditt konto till?

Vidare, gå till webbläsarversionen av HeiaHeia och skapa en ny e-postadress för ditt användarkonto.

På ditt HeiaHeia-konot, klicka på ditt namn/profilbild i toppmenyn och välj Inställningar. Scrolla ner till E-postadress, skriv in din nya adress och spara. Efter att vi har identifierat dig kommer vi att skicka ut en bekräftelselänk för att verifiera ändringen av din e-postadress. OBS! Se till att du är inloggad på HeiaHeia.

Om du bara vill hantera dina e-postinställningar och aviseringar från HeiaHeia, välj Uppdatera e-postinställningar under inställningar.