Integrer HeiaHeia med Apple Helse (iPhone)

Lær hvordan du kobler HeiaHeia til Apple Helse, og hvordan du lar HeiaHeia automatisk importere aktivitetsdataene dine fra telefonen.

Slik integrerer du helseappen din med HeiaHeia:

1.    Gå til kontoen din (profilikon øverst til høyre) -> Pulsklokker & Helse App -> Helse App.
2.    Aktiver Importer helsedata.

HeiaHeia-appen vil be om tillatelse til å få tilgang til helseinformasjonen din. Etter å ha gitt tillatelsen, vil HeiaHeia bli oppført under Kilder til helseappen din. Kildene er oppført i innstillingene til Helse-appen (se nedenfor).

1. IMG_6717-1   2. IMG_7DF0F501F009-1   3.IMG_992508FAF558-1

Følgende data kan importeres:

- skritt, distanse, etasjer, puls, treninger, søvn

Merk! Telefonen registrerer skritt. For å registrere visse typer data kan det være nødvendig med en tredjeparts aktivitetsklokke (bærbar) eller annen app.

3.  Slå på Importer treningsøkter hvis du har en tredjeparts aktivitetsklokke (wearable) eller app som er integrert med Helse-appen. På denne måten er det mulig å importere aktivitetene dine fra en tredjeparts enhet eller applikasjon via Apple Helse til HeiaHeia. Tillat også HeiaHeia å hente treningsdata i Helse-appen.

Under innstillinger i helseappen din kan du administrere hvilke data HeiaHeia har tilgang til:

- Åpne Innstillinger på telefonen.

- Scroll ned til Helse appen (hjerteikon)

- Trykk på Datatilgang og enheter (bilde 1)

- Her finner du en liste over apper som har tillatelse til å bruke Helse-appens data. Trykk på HeiaHeia (bilde 2).

- Velg informasjonen du vil at HeiaHeia skal ha tilgang til (bilde 3).

1. IMG_865B7C02D2CC-1   2. IMG_2D91165D8C66-1   3.IMG_9228EE4A8B59-1

Merk!

- For å unngå dobbeltregistrering anbefaler vi ikke å integrere både en aktivitetsklokke (wearable) og Helse-appen til HeiaHeia.

- Selv om Helse-appen viser gå- og løpsdistanse, registreres ikke dette automatisk som trening i HeiaHeia. Det teller heller ikke som trening i Helse-appen – men i stedet er det en del av daglig aktivitet.

- Hvis du har integreringsproblemer:
1. Sørg først for at du har de siste oppdateringene.
2. Prøv å koble fra og koble til igjen (slå av og på i HeiaHeia).
3. Sørg for at HeiaHeia har tillatelse til å hente data i Helse-appen. Hvis tillatelsen ikke vises i Kilder.