1. Tukisivu
  2. Käyttäjille
  3. Älylaitteet ja terveyssovellukset

Vältä tuplamerkinnät

Voit välttyä tuplamerkinnöiltä HeiaHeiassa yhdistämällä älylaitteesi ja Apple Health -terveyssovelluksen tai Google Fitin oikein.

Jos käytössäsi on sekä puettava älylaite että Health App -terveyssovellus (iPhone) / Google Fit (Android) ja yhdistät molemmat HeiaHeiaan, saattaa HeiaHeia näyttää aktiviteettisi "tuplana". Tämä siksi, että sekä älylaite että Apple Health / Google Fit toimittavat HeiaHeialle samaa tietoa. Välttyäksesi tuplamerkinnöiltä suosittelemme yhdistämään vain joko älylaitteen tai Apple Healthin / Google Fitin, mutta ei molempia.

Yhteyden voi laittaa päälle ja katkaista seuraavasti:

iPhone:

Useimmiten puettava älylaite pystyy toimittamaan enemmän tietoa kuin Apple Health, joten on parempi yhdistää älylaite ja katkaista yhteys terveyssovellukseen.

1. Avaa sovellus  -> tili  -> Älylaitteet & Health App

2. Valitse Health App

3. Laita Tuo hyvinvointi-data ja Tuo treenit pois päältä.  Näin mikään tieto ei siirry terveyssovelluksesta HeiaHeiaan.

1.IMG_2A887556623A-1 2. Account Health app 3 EN 3. Account Health app 2 EN-1

Android:

Useimmiten puettava älylaite pystyy toimittamaan enemmän tietoa kuin Google Fit, joten on parempi yhdistää älylaite ja katkaista yhteys Google Fitiin.

1. Avaa sovellus  -> tili  -> Älylaitteet & Google Fit

2. Valitse Google Fit

3. Laita Yhdistä Google Fitiin ja Tuo treenit pois päältä.  Näin mikään tieto ei siirry Google Fitistä HeiaHeiaan.

1. Account Google Fit EN 2. Account Google Fit 3 EN 3. Account Google Fit 2 EN