Yhteisöön liittyminen jo olemassa olevalla käyttäjätilillä

Saat s-postitse kutsun liittyä yhteisöön, mutta se tulee työpostiisi ja sinulla on jo käyttäjätili toisella s-postiosoitteella. Kuinka liittää olemassa oleva käyttäjätili tässä tapauksessa yhteisöön?

Jos sinulla on aikaisempi HeiaHeia-käyttäjätili muulla sähköpostilla kuin työsähköpostilla, suosittelemme jatkamaan käyttöä tällä tilillä eikä luomaan toista tiliä työsähköpostiositteella.

Näin jatkat HeiaHeian käyttöä vanhalla käyttäjätililläsi ja liityt tällä tilillä organisaatiosi yhteisöön:

• Varmista, että olet kirjautuneena tilillesi puhelimen HeiaHeia-sovelluksella.
  • Tämän jälkeen hyväksy kutsu sähköpostista puhelimella.
  • Näin toimimalla tili yhdistyy automaattisesti organisaatiosi HeiaHeia-yhteisöön.
  • Käyttäjätilillesi liitetään näin kaksi s-postiosoitetta ja voit kirjautua tilillesi molemmilla.

Jos hyväksyt kutsun organisaatiosi yhteisöön ilman, että olet samaan aikaan kirjautuneena olemassa olevaan HeiaHeia-käyttäjätiliisi, muodostuu sinulle kokonaan uusi käyttäjätili sillä osoitteella, johon kutsu on tullut. Tätä ja vanhaa tiliäsi ei valitettavasti voi yhdistää eikä esim. uutta sähköpostiosoitetta vaihtaa vanhan käyttäjätilin s-postiosoitteeseen, sillä molemmat ovat jo käytössä. Sähköpostin voi vaihtaa ainoastaan sellaiseen uuteen osoitteeseen, jolla ei ole HeiaHeiassa vielä rekisteröityä käyttäjätiliä. Ks. ohje s-postiosoitteen vaihtoon

Jos liityt yhteisöön koodilla, syötä koodi sovelluksen kohdassa Yhteisöt ja kaverit -> Liity koodilla. Selainversiossa tämä onnistuu käyttäjätilisi asetuksissa, kohdassa Jäsenyydet yhteisöissä. Näin liität jo olemassa olevan käyttäjätilisi suoraan yhteisöön ilman uutta sähköpostiosoitetta.