Yhteisöön liittyminen jo olemassa olevalla käyttäjätilillä

Organisaatiosi ottaa käyttöön HeiaHeia-palvelun ja sinulla on jo rekisteröitynä valmiiksi HeiaHeia-tili. Kuinka liittää olemassa oleva käyttäjätili yhteisöön koodilla tai sähköpostikutsun vastaanottamisen jälkeen.

Jos sinulla on aikaisempi HeiaHeia-käyttäjätili muulla sähköpostilla kuin työsähköpostilla, suosittelemme jatkamaan käyttöä tällä tilillä, eikä luomaan toista tiliä työsähköpostiositteella.

A) Jos olet saanut organisaatioltasi liittymiskoodin yhteisöön:

Sovelluksessa: Syötä koodi napauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa kuvaketta -> Syötä koodi ja liity yhteisöön. Jos kuulut jo ennestään johonkin yhteisöön, napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa yhteisövalitsinta (yhteisön logo/nimi) -> Syötä koodi ja liity yhteisöön.

liity koodilla, free

Selainversiossa tämä onnistuu käyttäjätilisi asetuksissa, kohdassa Jäsenyydet yhteisöissä. Näin liität jo olemassa olevan käyttäjätilisi suoraan yhteisöön ilman uutta sähköpostiosoitetta.

B) Jos olet vastaanottanut sähköpostikutsun, jatkat näin HeiaHeian käyttöä vanhalla käyttäjätililläsi ja liityt sillä organisaatiosi HeiaHeia-yhteisöön:

• Varmista, että olet kirjautuneena tilillesi puhelimen HeiaHeia-sovelluksella.
  • Tämän jälkeen hyväksy kutsu sähköpostista puhelimella.
  • Näin toimimalla tili yhdistyy automaattisesti organisaatiosi HeiaHeia-yhteisöön.
  • Käyttäjätilillesi liitetään näin kaksi s-postiosoitetta ja voit kirjautua tilillesi molemmilla.

Jos hyväksyt kutsun organisaatiosi yhteisöön ilman, että olet samaan aikaan kirjautuneena olemassa olevaan HeiaHeia-käyttäjätiliisi, muodostuu sinulle kokonaan uusi käyttäjätili  työsähköpostiosoitteella. Tätä ja vanhaa tiliäsi ei valitettavasti voi yhdistää eikä esim. uutta sähköpostiosoitetta vaihtaa vanhan käyttäjätilin s-postiosoitteeseen, koska molemmat ovat jo käytössä. Sähköpostin voi vaihtaa sellaiseen uuteen osoitteeseen, jolla ei ole HeiaHeiassa vielä rekisteröityä käyttäjätiliä. Ks. ohje s-postiosoitteen vaihtoon

C) Jos ehdit jo vahingossa luomaan toisen tilin työsähköpostilla, toimi näin:

Jätä meille tukipyyntö tilin linkittämisestä sivun oikeasta yläkulmasta ja anna seuraavat tiedot:
  • Nimesi ja yhteisön nimi, johon kuulut.
  • Sähköpostiosoitteet & lisätiedot:

A. Osoite, jota käytät jo aiemmin rekisteröidyllä tilillä.

Jotta voimme tunnistaa sinut tilin käyttäjäksi, laitathan mukaan vielä seuraavat tiedot:

- Minä vuonna olet avannut käyttäjätilisi (löytyy kohdasta treeniloki -> vuodet)  ja

- Kuinka monta kaveria sinulla on HeiaHeiassa (ks. kohta Kaverit / sovelluksessa: Yhteisöt ja kaverit).

B. Työsähköpostiosoite, jolla avasit vahingossa uuden käyttäjätilin. HUOM! Tämä turha tili poistetaan, jotta linkityksen voi tehdä.