1. Tukisivu
  2. Käyttäjille
  3. Yleisohjeita ja käytön aloitus

Treenisuunnitelman luominen

Lue miten teet HeiaHeian avulla itsellesi treenisuunnitelman.

Selaimella:

• Treenin kirjaaminen tulevaan:  Kirjaa treeni normaalisti, mutta aseta päivämäärä tulevaan.
  • Treenisuunnitelmasi näet treenilokistasi. Selaa aikajanaa nuolilla eteen ja taakse. Vielä tekemättömät treenit näkyvät harmaina. Jos olet aloittanut ohjelman, näet ohjelman harjoitteet myös kalenterissasi.
  • Tulevien treenien muokkaaminen tai poistaminen onnistuu klikkaamalla treenikirjausta aikajanalla.
  • Klikkaa treeniä ja merkitse se tehdyksi, kun olet valmis.

Mobiili

• Treenin kirjaaminen tulevaan:  Kirjaa treeni normaalisti, mutta aseta päivämäärä tulevaan.
  • Katso tulevat treenisi: Avaa kotivalikko -> napauta kalenterin kuvaa (viikon ohjelma / tänään). Näet meneillään olevan viikon tehtäväsi. Selaa viikkoja nuolilla. Jos olet aloittanut ohjelman, näet ohjelman harjoitteet myös kalenterissasi.
  • Voit poistaa treenin napauttamalla ko. treeniä -> 3  pistettä oikeassa yläkulmassa -> poista.