Treenien ja aktiviteettien kirjaaminen (selain)

Lue miten kirjaat treenisi ja muut aktiviteettisi helposti HeiaHeiaan selainversiossa.

Voit kirjata treenejä, aterioita, painosi, unen sekä sairauspäivät.

Klikkaa plus-symbolia ja kirjaa uusi merkintä:

1. Kirjaa treeni

Voit valita yli 500 lajivaihtoehdosta!

Suosikkisi näkyvät ensin listalla. Palvelun käyttö helpottuu ja nopeutuu ajan myötä, koska HeiaHeia oppii suosikkilajisi.

Etsi hakusanalla tai klikkaa Näytä kaikki, niin saat näkyviin lajit joko ryhmiteltynä lajeittain tai aakkosjärjestyksessä. Mikäli lajisi ei ole lainkaan listalla, voit tiedustella käyttäjätueltamme, olisiko se mahdollista lisätä.

Syötä kaikki haluamasi tiedot treenistäsi. Päivämäärän ja treenin keston lisäksi voit kirjata mm. matkan, askeleet, omat muistiinpanosi, suosikkisi, fiiliksesi ja tagin. Klikkaa Näytä vaihtoehdot, jolloin voit vielä tallentaa lisätietoja, kuten esim. kalorit, keski- ja maksimisykkeen.

Kuvien lisääminen elävöittää merkintöjäsi! Reitin voit lisätä lataamalla GPX-tiedoston tietokoneeltasi.

Jos haluat merkintäsi näkyvän ainoastaan sinulle itsellesi, klikkaa merkintä yksityiseksi ja/tai poista tilastoistasi.

Upload a GPX file to add tracking of your exercise.

2. Kirjaa ateria

Pidä päiväkirjaa aterioistasi. Ateriakirjaukset ovat oletusasetuksena yksityisiä.

3. Kirjaa paino

Jos haluat pitää silmällä painoasi, kirjaa paino esim. kerran viikossa. Painomerkinnät ovat oletusasetuksena yksityisiä.

4. Jos olet sairas, kirjaa sairauspäivä ja lepää.

5. Kirjaa uni

Hyvä ja riittävä yöuni on tärkeää hyvinvoinnillesi.  Voit asettaa itsellesi profiilissasi unitavoitteen ja pitää kirjaa unen määrästäsi.

6. Muistiinpanoihin voit kirjoittaa omia merkintöjäsi esim. treeneistä tai aktiviteeteistasi.