Tiimin perustaminen kampanjaan

Ohje tiimin perustamiseen ja kavereiden kutsumiseen tiimiisi sovelluksessa tai selainversiossa.

Tiimin perustaminen sovelluksessa

A) Tiimin luominen, jos et vielä kuuluu tiimiin

IMG_32BB6806DACD-1   IMG_3401    Kutsu tiimiin jäseniä
  1. Sovelluksen etusivulla, valitse liity "tiimiin tai luo oma tiimisi"
  2. Liity jo olemassa olevaan tiimiin tai "Luo" uusi tiimi sovelluksen oikeasta yläkulmasta
  3. Nimeä tiimi, lisää halutessasi kuva sekä kuvaus, valitse tiimin tyyppi ja valitse  "Luo".
  4. Kutsu tiimin jäsenet mukaan. Huomioithan, että voit kutsua ainoastaan henkilöitä, jotka ovat jo liittyneet HeiaHeia yhteisöönne.
  5. Henkilöt näkyvät tiimissäsi sen jälkeen kun he ovat ensin hyväksyneet lähettämäsi kutsun HeiaHeia-sovelluksessa, tai sähköpostiin lähetetyn ilmoituksen kautta.

B) Tiimin luominen, jos kuulut jo vähintään yhteen tiimiin

IMG_8924 2IMG_8926

1. Mene sovelluksen toiselle välilehdelle
  2. Valitse "Kaikki tiimit"
  3. Valitse "Luo tiimit"
  4. Seuraa ohjeita kuten kohdassa A)

Käyttäjän näkymä kutsusta
IMG_3646

Tiimin perustaminen selainversiossa

1. Aloita kirjautumalla HeiaHeia-tilillesi selainversiolla osoitteessa app.heiaheia.com
  2. Siirry organisaationne HeiaHeia-yhteisöön: valitse oma tili --> yhteisönne nimi
    IMG_1180
  3. Organisaationne HeiaHeia-yhteisössä: valitse tiimit --> Luo tiimi
    IMG_1181
  4. Luo tiimi -näkymässä: Täytä nimi ja valitse salainen: ei listattu hakemistossa, vain kutsun saaneet voivat liittyä --> valitse "Tallenna"
    IMG_1182
  5. Seuraavaksi on aika kutsua tiimiisi henkilöitä. Huomioithan, että voit kutsua ainoastaan henkilöitä, jotka ovat jo liittyneet yhteisöönne.
  6. Valitse tiimit-näkymästä kohta "Omat tiimini" ja klikkaa tiimisi kohdalta "kutsu jäseniä"

IMG_1183
  7. Syötä hakukenttään henkilöiden nimet, jotka haluat kutsua ja valitse "Lähetä kutsu"
    IMG_1184
  8. Henkilöt näkyvät tiimissäsi sen jälkeen kun he ovat ensin hyväksyneet lähettämäsi kutsun HeiaHeia-sovelluksessa, tai sähköpostiin lähetetyn ilmoituksen kautta

IMG_3646