Etsitkö Facebook-kirjautumista?

HeiaHeiaan kirjautuminen Facebook-tunnuksilla poistuu käytöstä. Katso tästä, miten voit jatkossa kirjautua käyttäjätilillesi.

Vaikka kirjautuminen Facebookin kautta jää kokonaan pois käytöstä, pääset kuitenkin jatkossa kirjautumaan vanhoilla tunnuksillasi suoraan HeiaHeiaan sekä sovelluksessa että selainversiossa.

Ohjeita kirjautumiseen:

• Kirjaudu täällä tai sovelluksessa sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi käyttäjätilillesi.
  • Sähköpostiosoite on sama, jolla olet alunperin liittynyt HeiaHeiaan Facebookin kautta. Tähän sähköpostiosoitteeseen saat HeiaHeialta mahdollisesti myös viestejä (esim. HeiaHeian viikkoviesti).
  • Jos et muista salasanaasi, nollaa se tämän linkin kautta: forgot password.
    Anna sähköpostiosoitteesi, jolla alunperin avasit tilisi. Saat sähköpostiisi linkin, jonka avulla voit vaihtaa salasanan.
  • Mikäli et muista sähköpostiosoitettasi, jolla aluperin avasit käyttäjätilin, tai se ei ole enää käytössä, ota yhteys meihin. Jätä tukipyyntö sivun oikeasta yläkulmasta.
    Jotta löydämme oikean käyttäjätilin ja voimme tunnistaa sinut kyseisen HeiaHeia-tilin omistajaksi, tarvitsemme Facebookin ja HeiaHeian välisen ID-numerosi. Löydät sen täältä:

1. Kirjaudu Facebookiin ja klikkaa profiilikuvaasi oikeasta yläkulmasta.
  2. Valitse Asetukset ja yksityisyys ja klikkaa Asetukset.
  3. Klikkaa Turvallisuus ja sisäänkirjautuminen vasemmasta valikosta.
  4. Klikkaa samasta valikosta Sovellukset ja sivustot.
  5. Valitse HeiaHeian kohdalta Katso ja muokkaa.
  6. Löydät ID-käyttäjätunnuksen sivun alalaidasta  (ks. kuva alla).

Lähetäthän meille tukipyynnössäsi ID-numerosi ja uuden s-postiosoitteesi, jonka haluat liittää HeiaHeia-käyttäjätiliisi. Vaihdamme s-postiosoitteen ja lähetämme uuteen osoitteeseesi salasananvaihtolinkin. Salasanan vaihdettuasi voit taas kirjautua HeiaHeiaan selainversiossa tai sovelluksessa.

Screenshot 2023-01-12 at 13.02.44