HeiaHeian kirjasto

Kirjastomme tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman treeni- ja hyvinvointitietoa eri tasoille ja alueille suunniteltujen ohjelmien, videoiden, treenien ja testien muodossa.

Pro version käyttäjänä ja yhteisön jäsenenä sinulla on mahdollisuus hyödyntää kirjastomme laadukasta materiaalia. Aloita harjoittelu jo tänään! Tutustu vaikkapa joogaan tai johonkin sinulle uuteen lajiin tai kokeile juoksuohjelmiamme.

IMG_0211               IMG_2970C2BAE4D5-1-1

Kirjasto on jaettu 5 eri kategoriaan: 1. Hintsa, 2. Haasteet, 3. Keho, 4. Mieli ja 5. Parempi työpäivä.

Mobiili: Näpäytä kirja-symbolia ja selaa kirjastoa.

Selain: Löydät kirjaston sinisestä bannerista. Klikkaa kirjaston sinisiä kategoriaotsikoita tai hae avainsanoilla.

• Ohjelmat

Kirjasto tarjoaa käyttöösi monenlaisia erilaisia ohjelmia. Aloita treeniohjelma, esimerkiksi juoksu. Valitse sopiva ohjelma tasosi mukaan aloittelijasta edistyneeseen.  Ohjelma auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi, saat vinkkejä ja tukea.  Fyysisten treeniohjelmien lisäksi tarjolla on myös mm. ravintoaiheisia ohjelmia, psyykkisen hyvinvoinnin ohjelmia, taukoliikuntaa ym.

Ohjelman aloitus

1. Valitse sopiva ohjelma -> Aloita ohjelma
  2. Valitse aloituspäivämäärä
  3. Ohjelman harjoitteet näkyvät viikon ohjelmassasi.
  4. Kun harjoite on suoritettu, muista merkitä se tehdyksi.

Tsemppiä!

• Videot

Katsele videoita harjoitteista, aktiviteeteista tai terveydestä & hyvinvoinnista yleisesti. Jos et halua aloittaa kokonaista ohjelmaa, saat vinkkejä ja ideoita omaan harjoitteluun myös videoistamme ja voit varmistaa, että teet liikkeet oikealla tavalla.

• Treenit

Tee treenejä valmiiden ohjeidemme mukaan. Suurimman osan treeneistä voit valita tasosi tai kohteen mukaan (helppo - keskitaso - raskas / ylä- tai alavartalo) ja katsoa eri harjoitteet videona.  Muista merkitä treeni tehdyksi kun olet valmis.

• Testit (web)

Seuraa hyvinvointiasi ja tee säännöllisesti testejä eri hyvinvoinnin osa-alueilta esimerkiksi kerran kuussa.

Ota kaikki irti laadukkaasta treeni- ja hyvinvointikirjastostamme!