Yhteisön omien mikrotekojen luominen ja hallinta

Lue miten voit luoda yhteisöllesi omia mikrotekoja.

Pääkäyttäjänä voit luoda yhteisöllesi omia juuri teille sopivia mikrotekoja mikrotekoja täällä:

Kirjaudu tunnuksillasi HeiaHeian selainversioon -> Admin työkalut -> Mikroteot -> Luo mikrotekoja yhteisöllesi.

Näyttökuva 2024-09-04 kello 15.22.54-1

1. Aloita antamalla mikroteolle otsikko englanniksi. Tämä on pakollinen kenttä (oletuskieli).

2. Lisää halutessasi englanninkielinen kuvaus mikroteosta.

3. Määritä mikroteosta saatavat pisteet.

4. Valitse mikroteolle vielä haluamasi ikoni.

Tämän jälkeen tehdään suomenkielinen versio mikroteosta. Huom! Paina "Luo"-nappia vasta kun suomenkielinen ja mahdolliset muut kieliversiot ovat valmiita.

5.    Valitse kielivalikosta kieleksi Suomi / Finnish.

6.    Täytä nyt otsikko ja halutessasi kuvaus suomeksi.

7.     Paina LUO. Mikroteko tallennetaan ja se tulee näkyviin Yhteisön omat mikroteot -listalle.

Voit hallita yhteisösi omia mikrotekoja samalla tavalla kuin valmiitakin tekoja asettamalla niitä päälle / pois päältä.

Oletuskieli
Sovelluksen oletuskieli on englanti, jota käytetään englanninkielisen version lisäksi silloin, kun muuta kieliversiota ei ole saatavilla. Esimerkki: Jos luot mikroteon englanniksi ja suomeksi, mutta et vaikkapa lainkaan ruotsiksi, näkee ruotsinkielinen sovelluksen käyttäjä mikroteon oletuskielellä eli englanniksi (mikäli kaikki yhteisön jäsenet ovat suomenkielisiä, voi tällöin englannin oletuskielilaatikkoon kirjoittaa myös suoraan suomeksi).

Admin-työkaluissa näet mikroteon sillä kielellä, jonka olet valinnut kieleksi HeiaHeiassa.

Oman mikroteon muokkaaminen
Oman mikroteon muokkaaminen jälkikäteen on mahdollista kohdassa Yhteisösi omat mikroteot:

1. Etsi kyseinen mikroteko Yhteisön omat mikroteot -listalta ja klikkaa sinistä nuolikuvaketta.
2. Tee korjaukset kaikkiin haluamiisi kieliversioihin ja paina Päivitä.

Näyttökuva 2024-09-04 kello 13.16.42

Poista kaikki mikroteot -toiminto
Tämä kytkee kaikki, myös itse luodut mikroteot pois päältä yhteisöstä kerralla. Se ei siis deletoi mikrotekoja kokonaan, vaan toimintoa käyttämällä mikrotekoja ei tarvitse klikkailla yksitellen pois päältä.
Jo luotuja mikrotekoja ei voi lopullisesti poistaa. Jos loit vahingossa väärän mikroteon, tarkista, ettei se ole päällä yhteisössä. Silloin kyseinen mikroteko ei näy adminin lisäksi kenellekään muulle.

Lue lisää mikroteoista täällä