1. Tukisivu
  2. Käyttäjille
  3. Yleisohjeita ja käytön aloitus

Profiili ja käyttäjätilin asetukset (selain)

Profiilin ja käyttäjätilin asetuksissa voit hallita tilin asetusten lisäksi mm. tilin yksityisyyttä, tavoitteita ja yhdistää puettavan laitteen.

1. Profiili

Avaa profiilisi klikkaamalla nimeäsi oikeassa yläkulmassa > profiili ja täydennä haluasi profiilin tiedot:

1. Aseta itsellesi hyvinvointitavoite. Valitse itsellesi mikä tahansa tavoite joka lisää hyvinvointiasi!

2. Lataa tai vaihda profiilikuva. Klikkaa kohtaa vaihda and lataa kuva tietokoneeltasi. Kuva on julkinen.

3. Lisää profiiliin halutessasi henkilökohtaiset tietosi, kuten paino, pituus, syntymäpäivä, sukupuoli, unitavoite, treenilajisi, ennätykset ja huippuhetket.

4. Aseta päivittäinen askeltavoitteesi

Bildschirmfoto 2021-01-14 um 10.28.47

2. Asetukset

Avaa asetukset klikkaamalla nimeäsi oikeassa yläkulmassa > Asetukset.

Asetuksissa voit helposti hallinnoida tiliäsi.

- Yksityisyysasetukset:

Voit valita kenen kanssa haluat jakaa merkintäsi ja kuka voi nähdä profiilisi, treenisi tai sijaintimerkintäsi. Lisätietoa yksityisyysasetuksista löydät täältä.

(Palkitsemisohjelmat toimivat ainoastaan Pro Version käyttäjillä).

- Puettavat laitteet:

Yhdistä puettava älylaitteesi HeiaHeiaan. Tarkista täältä mitkä laitteet ovat tuettuja ja mitä tietoja voit tuoda palveluun.

Ilmoitukset:

Päivitä s-postiasetuksiasi.

Bildschirmfoto 2021-01-14 um 10.33.15

Kieli:

Valitse millä kielellä haluat käyttää palvelua.

Mittayksiköt:

Valitse kahden mittayksikköjärjestelmän välillä (km, m, kg, Celsius tai mi, ft, lb, Fahrenheit)

Julkiset sivut:

Luo oma julkinen profiilisivusi syöttämällä sivusi nimi. Sivu näkyy kaikille internetin käyttäjille. Sivun osoite on http://heia.me/syöttämäsi nimi

- Sovellukset:

Tarkista, mille sovelluksille olet antanut oikeuden käyttää tiliäsi.

- Salasana:

Vaihda HeiaHeia-salasanasi. Minimi salasanan pituus on 10 merkkiä. Salasana vaihtuu myös sovelluksessa.

Sähköposti:

Voit vaihtaa käyttäjätiliisi yhdistetyn s-postiosoitteen. Huom! Saat vanhaan osoitteeseesi linkin, jonka avulla osoitteen vaihto vahvistetaan.

Jäsenyydet yhteisöissä:

Jos olet saanut työpaikaltasi tai muulta organisaatioltasi liittymiskoodin työpaikan tai organisaation HeiaHeia-yhteisöön, syötä koodi täällä ja klikkaa Liity. Samalla saat käyttöösi HeiaHeian Pro version! Yhteisön jäseneksi voi kutsua myös s-postin kautta. Lue lisää Pro version toiminnallisuuksista ohjeiden kohdasta Pro version käyttäjät.

Käyttäjätili:

Tietojen kopiointi: Voit kopioida ja luoda zip-tiedoston kaikista järjestelmään tallennetuista tiedoistasi. Tämän toiminnon suorittaminen ei vaikuta tilisi toimintaan.

Tilin poistaminen: Poistaa lopullisesti HeiaHeia-tilisi ja siihen liittyvät tiedot. Tätä toimintoa ei voi perua.