Osallistujalistat ja raportointi palkitsemisohjelmissa

Mikä on palkitsemisohjelma ja miten siihen voi osallistua?

Moni työantajista tarjoaa mahdollisuuden osallistua yhteisön hyvinvointihaasteeseisiin ja kampanjoihin ja palkitsee osallistujia aktiivisuudesta.

Esimerkiksi voidaan palkita kaikki jonkin tietyn tavoitteen saavuttaneet tai keskimäärin yli 3 h viikossa liikkuneet käyttäjät. Yritys saattaa palkita henkilökohtaisesti tai tiimikisan kyseenollessa koko tiimin.

Kun osallistut haasteisiin ja kampanjoihin, olet mukana yhteisön palkitsemisohjelmissa ja sitä kautta näyt myös yhteisön ja kampanjan osallistujalistoissa sekä raportoinnissa nimelläsi. Osallistujalistoissa tai raportoinnissa eivät näy yksittäiset kirjauksesi, vaan ainoastaan yhteenvedot tiedoistasi.

Osallistuminen on kytketty päälle oletusasetuksena. Voit tarkistaa omat asetuksesi sovelluksessa käyttäjätilisi profiilin (oikea yläkulma) tiedoista:   Asetukset –> Osallistujalistat ja raportointi.

IMG_asetukset osallistuminen

Osallistumista voi säätää sovelluksessa myös suoraan haasteen omalta sivulta, johon pääset etusivun yläosassa olevan kampanjabannerin kautta -> säädä näkyvyyttäsi. Lue lisää aiheesta täällä.

Mitä teen, jos en halua osallistua?

Omistat omat tietosi HeiaHeiassa ja osallistumisesi kampanjoihin ja haasteisiin on tietenkin oma päätöksesi.

Jos et halua osallistua haasteisiin ja kampanjoihin, palkitsemiseen tai näkyä listalla, aktiviteettisi yhteisön tai tiimin tulokseen lasketaan mukaan täysin anonyymisti.

Kytke osallistumisesi pois päältä seuraavasti:

- Sovelluksessa:

Avaa käyttäjätilisi profiili (oikea yläkulma) –> Asetukset –> valitse kohdasta Yksityisyys Osallistujalistat ja raportointi –> pois päältä.

- Selainversiossa:

Avaa tilisi (klikkaa nimeäsi) –> asetukset –> valitse kohdasta Yksityisyys Osallistuminen mahdollisiin palkitsemisohjelmiin  – klikkaa kytkeäksesi pois päältä.

Voit milloin tahansa halutessasi muuttaa asetusta ja laittaa osallistumisesi uudelleen päälle.