Palkitsemisohjelmat

Lue mikä on palkitsemisohjelma ja miten siihen voi osallistua.

Osa työantajista palkitsee osallistujia aktiivisuudesta tai tarjoaa mahdollisuuden osallistua yhteisön haasteeseen.

Esimerkiksi voidaan palkita kaikki jonkin tietyn tavoitteen saavuttaneet, keskimäärin yli 3 h viikossa liikkuneet tai vaikka tasolle 2 hyvinvointipisteissä päässeet käyttäjät. Lisäksi työnantajilla saattaa olla omia ohjelmiaan, kuten liikunnan seuranta Kiky-tunteina, kilometrikisat, valokuvakampanjat, yms.

Yritys saattaa esimerkiksi palkita henkilökohtaisesti tai tiimikisan kyseenollessa koko tiimin.

Palkitsemisohjelmat on kytketty päälle oletusasetuksena.

Jos et halua osallistua palkitsemisohjelmiin, aktiviteettisi yhteisön tai tiimin tulokseen lasketaan mukaan täysin anonyymisti.

Mikäli et halua osallistua, sinun tulee kytkeä palkitsemisohjelmat pois päältä:

Mobiili: Avaa tilisi (3 viivaa) –> asetukset –> valitse kohdasta Yksityisyys Palkitsemisohjelmat –> kytke pois päältä.

Selain: Avaa tilisi (klikkaa nimeäsi) –> asetukset –> valitse kohdasta Yksityisyys Osallistuminen mahdollisiin palkitsemisohjelmiin  – klikkaa kytkeäksesi pois päältä.

Voit milloin tahansa halutessasi laittaa palkitsemisohjelmat uudelleen päälle.