HeiaHeian sähköpostit ja ilmoitukset

Lue, miten itse voit määritellä mitä ilmoituksia ja sähköposteja haluat saada HeiaHeialta.

Selain:

1. Avaa tilisi (klikkaa nimeäsi) ja valitse Asetukset.

2. Scrollaa alas kohtaan Ilmoitukset ja avaa sähköpostiasetukset

päivitä s-postiasetukset 1

3.  Palvelun toiminnan kannalta olennaiset s-postit ovat aina päällä, mutta voit säätää muita ilmoituksia ja automaattisia s-posteja klikkaamalla sinistä kytkintä.

päivitä s-postiasetukset 2

Viikkoviestin tilauksen voi lopettaa myös suoraan viikkoviestipostista. Scrollaa postin loppuun ja klikkaa Unsubscribe here. Linkki johtaa suoraan yllä oleviin sähköpostiasetuksiin.

Sovellus:

1. Avaa tilisi profiilistasi (oikeassa yläkulmassa) ja valitse Asetukset.

2. Scrollaa alas kohtaan Sähköpostiasetukset (iPhone) / Sähköposti-ilmoitusten asetukset (Android).

3.  Palvelun toiminnan kannalta olennaiset s-postit ovat aina päällä, mutta voit laittaa muut ilmoitukset ja automaattiset s-postit päälle/pois päältä napauttamalla sinistä kytkintä. Sovelluksesta löydät kaikki samat asetukset kuin selainversiossakin.

S-posti asetukset mobiili-1   S-posti asetukset mobiili 2

Viikkoviestin tilauksen voi lopettaa myös suoraan viikkoviestipostista. Scrollaa postin loppuun ja klikkaa Unsubscribe here. Linkki johtaa suoraan sähköpostiasetuksiin.