1. Tukisivu
  2. HeiaHeia Akatemia
  3. HeiaHeia-kampanjat: valmiit mallit ja parhaat käytännöt

HeiaHeia-haaste Unelmien liikuntapäivän hengessä

Valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää vietetään ma 10.5.2021. Haastamme HeiaHeian asiakasyritykset mukaan juhlimaan liikunnan iloa!

Näyttökuva 2021-4-30 kello 15.00.26-1

Viikon kestävä HeiaHeia-haaste starttaa Unelmien liikuntapäivänä eli maanantaina 10.5.

Ideana on liikkua monipuolisesti ja kerätä työyhteisönä erilaisia liikuntalajeja ja tapoja liikkua. Haastamme teidät keräämään viikon aikana 50 erilaista tapaa liikkua*.

1. Haasteen luominen (HeiaHeia pääkäyttäjä)

1. Kirjaudu HeiaHeia- palveluun tietokoneen selaimella.
  2. Valitse yhteisönäkymän yläkulmasta “Admin tools”
  3. Valitse kampanjat -> Luo yhteisökampanja
  4. Valitse Yhteinen tavoite -> Fyysinen aktiivisuus -> Lajien määrä -> 50
    *voit muokata tavoitteen suuruutta (50 lajia) organisaatioosi henkilöstömäärään sopivaksi.
  5. Kopio esittelyteksti:
    UNELMIEN LIIKUNTAVIIKKO 10.5 - 16.5
    Kerätään yhdessä 50 liikuntalajia
  6. Valitse taustakuva #67
  7. Aseta aloituspäiväksi 10.5
  8. Lähetä omalle yhteisöllesi infoviesti:
    "Unelmien liikuntaviikko -haaste alkaa 10.5. Kerätään yhdessä viikon aikana 50 eri liikuntalajia ja liikkumistapaa! "
PS. Täältä löydät lisätietoja haasteiden luomisesta.

Näyttökuva 2021-4-30 kello 15.24.27

2. Haasteesta viestiminen (HeiaHeia pääkäyttäjä & yrityksen viestintä)
Alla esimerkki Unelmien liikuntaviikko -haasteesta viestimiseen

Näyttökuva 2021-4-30 kello 15.00.26-1

Unelmien liikuntapäivä on valtakunnallinen kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop-up päivä, joka järjestetään vuosittain 10.5. Päivän tavoitteena on innostaa meitä jokaista liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Kurkkaa tästä Olympiakomitean esittelyvideo.

Me Oy Yritys AB:llä osallistumme Unelmien liikuntapäivään ja HeiaHeian Unelmien liikuntaviikkoon työyhteisöhaasteen muodossa:

Tavoitteenamme on kerätä työyhteisönä viikon aikana 50 erilaista tapaa liikkua ja harrastaa liikuntaa. Mikä on sinun tapasi liikkua? Koiran ulkoiluttaminen, halonhakkuu, pyörälenkki tai pilatesharjoitus olohuoneen lattialla. Sinä päätät tapasi osallistua!

Haasteen etenemistä seurataan reaaliajassa haastemittarilla. Voit lisäksi jakaa oman tapasi liikkua HeiaHeia yhteisömme seinälle.

VINKKI 1: Voit lisätä haasteen motivoivaa vaikutusta palkitsemalla osallistumisesta. Voit esimerkiksi arpoa palkintoja aktiivisten osallistujien kesken esim. Yli 5 lajia liikkuneet
Vinkki 2: Tässä linkki Unelmien liikuntapäivän aineistopankkiin & latauslinkki HeiaHeia -haastemittarikuvaan

3. Liikuntalajien seuranta (pääkäyttäjä)

Haastemittari alkaa täyttyä sitä mukaan kun työntekijät harrastava eri liikuntalajeja ja liikkumisluotoja. Pääkäyttäjänä sinulla on näkymä reaaliaikaiseen listaukseen  seuraavan polun kautta:

1. Admin tools -> Yhteisön raportointi -> Yhteisö ja tiimit
  2. Valitse tarkasteltavaksi ajanjaksoksi 10.5.2021 - nykyinen pvm.
  3. Tarkastele lajilistausta esikatselussa tai lataa lajilistaus exceliin.