1. Help Center
  2. For sluttbrukere
  3. Generelle instruksjoner og registrering

Opprette en HeiaHeia-konto

Hvordan oppretter du din egen HeiaHeia-konto på mobiltelefonen eller datamaskinen? Det er enkelt og gratis.

- Opprett en konto på mobiltelefon
- Opprett en konto i nettleseren

På mobiltelefonen din:

IMG_E4CC4508219D-1
  1. Start med å installere HeiaHeia-appen for iOS i Apple App Store eller for Android i Google Play Store.
  2. Åpne appen og A) trykk på Registrer deg. B) Hvis du har en registreringskode fra arbeidsgiveren eller organisasjonen din, trykker du på Registrer deg med kode -> skriv inn koden og trykk på Neste.
  3. Fyll inn opplysningene dine og godta vilkårene for bruk og personvernerklæringen.
  4. Du vil motta en e-post fra HeiaHeia for å bekrefte e-postadressen din. Gå til e-posten din og bekreft.
  5. Du kan nå begynne å bruke HeiaHeia-tjenesten! Bare logg inn og start.

Appen vil spørre deg om du vil at HeiaHeia skal importere skritt og andre aktivitetsdata automatisk. Hvis du svarer Ja, vil HeiaHeia kobles til Helse-appen på iPhone eller til Google Fit på Android-telefonen din, og den vil be om tillatelse til å få tilgang til helseinformasjonen din. Hvis du ikke vil gjøre dette nå, velger du Nei. Det er også mulig å koble til senere (se egne instruksjoner for Helse appen og Google Fit).

For mer informasjon om innstillingene for kontoen din og hva du skal gjøre videre, se her.

Velkommen til HeiaHeia-familien!

På en datamaskin:

1. Gå til registreringssiden vår: https://app.heiaheia.com/signup

2. Skriv inn navn og e-postadresse.

Registreringskoden er valgfri. HVIS du har en kode fra din arbeidsgiver eller organisasjon, skriv den inn, og du vil bli registrert som bruker av Pro-versjonen. Dette er også gratis for deg som bruker.

3. Klikk på Opprett konto.

4. Du vil motta en e-post fra HeiaHeia for å bekrefte e-postadressen din. Gå til e-posten din og bekreft e-postadressen din.

5. Opprett et passord for kontoen din, godta vilkårene for bruk og personvernreglene våre. Klikk deretter på Opprett konto.

6. Valgfritt: Last opp et profilbilde. Du kan også gjøre dette senere.

7. Du kan nå begynne å bruke HeiaHeia-tjenesten!

Se her for mer informasjon om hvordan du kommer i gang. Velkommen til HeiaHeia-familien!