Treenien ja aktiviteettien kirjaaminen (mobiili)

Näin kirjaat treenisi ja eri aktiviteettisi helposti HeiaHeiaan.

Voit kirjata eri aktiviteettisi, ateriasi, painosi, unen määräsi tai träkätä treenisi.

Näpäytä sinistä PLUS-merkkiä alavalikosta ja valitse merkintäsi tyyppi.

IMG_0001

1. Kirjaa liikunta

Voit valita yli 600 lajivaihtoehdosta!

Etsi lajisi tai scrollaa kategorioittain lajiteltua listaa alaspäin. Esimerkiksi kategorian Tanssi alta löydät monta eri tanssilajia.

Suositeltujen lajien listalla on kaikki suosikkisi. Palvelun käyttö helpottuu ja nopeutuu ajan myötä, koska HeiaHeia oppii suosikkilajisi. Voit myös itse merkitä jonkin lajin suosikiksesi treenin kirjaamisen yhteydessä.

Mikäli lajisi ei ole lainkaan listalla, voit tiedustella käyttäjätueltamme, olisiko se mahdollista lisätä.

Syötä kaikki haluamasi tiedot treenistäsi. Päivämäärän ja treenin keston lisäksi voit kirjata mm. matkan, fiiliksesi, omat muistiinpanosi, sijaintisi, tagisi sekä ladata valokuvia. Lisäksi voit vielä tallentaa kalorit, keski- ja maksimisykkeen sekä askeleet.

Kuvien lisääminen elävöittää merkintöjäsi!

Muistiinpano näkyy merkinnässäsi otsikkona - näin voit tehdä merkinnöistäsi persoonallisempia.

IMG_A387D330E31D-1         IMG_EC4218720CF7-1

Jos haluat merkintäsi näkyvän ainoastaan sinulle itsellesi, näpäytä merkintä yksityiseksi.  Poistamalla tilastoista treenisi ei näy missään tilastoissa. Joissain lifestyle-lajeissa, kuten esimerkiksi saunominen, on poista tilastoista oletusasetuksena päällä.

Paina oikeasta yläkulmasta Valmis tai nuoli-symbolia ja merkintäsi on kirjattu!

2. Treenin träkkäys

Jos haluat HeiaHeian träkkäävän treenisi, tulee HeiaHeialla olla lupa käyttää sijaintitietojasi.

iPhone:

Kun aloitat treenin ja valitset plus-symbolin alta GPS-tallennus, Heiaheia kysyy saako se käyttää sijaintiasi. Voit myöhemmin säätää sijaintiasetuksiasi puhelimesi asetuksissa -> HeiaHeia -> sijainti.

Aloita träkkäys vihreästä Play-painikkeesta. Voit laittaa träkkäyksen tauolle oranssista pause-painikkeesta ja lopettaa punaisesta. Paina lopuksi Talleta treenilokiin (tai nollaa mittari).

GPS-paikannuksen asetuksista voit valita haluamasi karttatyypin ja kytkeä äänet pois päältä.

Android:

Laita puhelimen asetuksista sijantitiedot päälle ennen treenin aloittamista.

Aloita träkkäys vihreästä Play-painikkeesta. Voit laittaa träkkäyksen tauolle oranssista pause-painikkeesta ja lopettaa Pysäytä ja tallenna -painikkeesta (tai nollaa mittari).

GPS-paikannuksen asetuksista voit valita haluamasi karttatyypin.

3. Kirjaa ateria

Pidä päiväkirjaa eri aterioistasi. Ateriakirjaukset ovat oletusasetuksena yksityisiä.

4. Kirjaa paino

Jos haluat pitää painoasi silmällä, kirjaa ylös painosi esim. kerran viikossa. Kirjaukset ovat yksityisiä merkintöjä.

5. Kirjaa unen määrä

Hyvä ja riittävä yöuni on tärkeää hyvinvoinnillesi.  Voit asettaa itsellesi unitavoitteen ja pitää kirjaa unen määrästäsi.  Unitavoiteen asetat Android-puhelimissa profiilin asetuksistasi, iPhone vaatii älylaitteen tai selainversion profiilin.

6.  Jos olet sairas, kirjaa sairauspäivä ja lepää.

7. Muistiinpanoihin voit kirjoittaa omia merkintöjäsi esim. treeneistä tai aktiviteeteistasi.