Raportit ja statistiikka

HeiaHeian pääkäyttäjänä käytössäsi on kattava valikoima erilaisia raportteja sekä statistiikkaa yhteisöstäsi.

HeiaHeian Admin-työkalujen raportoinnista saat heti käyttöösi erilaisia yhteenvetoja yhteisöstäsi sekä monipuoliset raportit yhteisö-, tiimi- ja yksilötasolla (admin-oikeuksistasi riippuen). Mukana tilastoissa ovat kaikki, jotka ovat antaneet tähän suostumuksensa.

Kampanjan tulokset vai koko yhteisön raportointi?

Huomaathan, että raportoinnista saat yhteisön tietoja kaikesta yhteisön jäsenten aktiivisuudesta, mutta ne eivät aina suoraan anna tulosta yhteisön kampanjasta. Esimerkiksi, jos kampanjassa on suljettu pois lajeja, ko. lajit näkyvät silti raportoinnissa.

Katso kampanjan tulos kohdasta Kampanjat -> Käynnissä olevat kampanjat -> Kampanjan tilastot. Huomaathan, että jos kampanja on tiimikisa, näyttää kampanjan tilasto nimenomaan tiimin tulosta, ei yksittäisten tiimin jäsenten tulosta.

Koko yhteisön raportointi

Pääset raportointityökaluun sekä tutustumaan yhteisösi tilastoihin seuraavilla ohjeilla:

1. Kirjaudu HeiaHeiaan omilla tunnuksilla täältä
  2. Valitse organisaatio, josta haluat hakea tietoa tai raportteja. Organisaatio valitaan sivun vasemmasta ylälaidasta.

Näyttökuva 2021-1-4 kello 14.26.37-1
  3. Valittuasi organisaation löydät Admin-työkalut sivun oikeasta yläkulmasta, nimesi alta.
  4. Valitse kohta "Raportointi".
    Näyttökuva 2022-10-20 kello 19.41.54
  5. Ensimmäisenä valitse aloitus- ja lopetuspäivät eli aikajakso, josta haluat tietoja. Valittuasi aikajakson raportointinäkymä päivittyy vastaamaan tekemääsi valintaa.

6. Tämän jälkeen valitse palkista kategoria, mitä tietoja haluat hakea (ks. kuva yllä):
  • Yhteenveto-sivulla näet perustiedot yhteisöstäsi sekä yhteenvedon koko yhteisön aktiivisuudesta erilaisilla mittareilla.
  • Yhteisöt ja tiimit
    1) Tarkastele koko yhteisön statistiikkaa mm. suosituimmista lajeista, hyvinvointikirjauksista, ohjelmista sekä saavutuksista.
    2) Tiimien tilastoista näet kattavasti tietoja tiimien aktiivisuudesta mm. kerätyissä kilometreissä, keskimääräisinä treenitunteina viikossa, sekä harjoitusten että eri lajien määrissä. Lisäksi löydät statistiikkaa tiimien askelmääristä, hyvinvointikirjauksista ja kannustuksien määristä. Tiimin hyvinvointipisteet on listattu kahteen sarakkeeseen: voimassa olevat pisteet (viimeisen 3 kk ajalta) sekä pisteet valitsemaltasi aikajaksolta.
  • Hyvinvointipisteet
    Pisteet muodostuvat mm. fyysisestä aktiivisuudesta (liikunta ja harrastukset), askeleista, kannustamisesta ja mikroteoista.  Hyvinvointipisteiden raportista näet jäsenten kokonaispisteet sekä keskiarvon / päivä / jäsen. Lue pisteistä tarkemmin täällä.
  • Kohokohdat.  Täältä näet yhteisösi jäsenten kirjausten kohokohdat! Näitä voit hyödyntää vaikka infoviesteissäsi yhteisösi motivointiin.
  • Top-listat -kategoria sisältää runsaasti erilaisia yksilötason tietoja.
    1) Leaders-raporteista näet eri mittareilla yhteisösi aktiivisimmat jäsenet, esim. kuka keräsi eniten kilometrejä, kannusti eniten tai kirjasi eniten treenejä.
    2) Viikkotilastosta saat yksilötason tietoa viikon treenikirjausten määristä yhteensä sekä jaettuna osa-alueisiin Kestävyys ja Voima & liikkuvuus.

• Kustomoitu. Mikäli tarvitset tietoja vain tietyistä liikunta- tai hyvinvointilajeista, voit hakea ko. tiedot kirjoittamalla haluamasi lajien tarkat nimet valikkoon ja klikkaamalla Add filter. Muista valita myös aikaikkuna raportille.
    Näyttökuva 2021-12-6 kello 12.13.55

7.    Ladataksesi raportin tietokoneelle vie hiiri halutun raportin tai statistiikkakuvan päälle ja valitse oikean laidan ikonista "download full results". Näyttökuva 2021-1-4 kello 14.39.59

Miksi en näe kaikkia henkilöitä raportilla?

Raporteilla näkyvät henkilöt, jotka ovat antaneet tähän suostumuksensa, lue lisää täältä. Joskus syynä voi olla myös se, että käyttäjä on saanut kutsun liittyä yhteisöön, mutta ei ole muistanut hyväksyä kutsua. Näin ollen hän ei ole vielä mukana yhteisössä.

Miksi en näe kaikkia yllämainittuja sivuja admin-näkymässäni?

Riippuu pääkäyttäjän oikeuksistasi, näetkö yhteisö- ja tiimistatistiikan lisäksi myös yksilökohtaiset raportit. Hyvinvointitestin raportti näkyy, jos ko. testi on yhteisössä käytössä.

Pääkäyttäjän oikeuksiin liittyvissä kysymyksissä, otathan yhteyttä meihin tai yhteisön Community Owner -pääkäyttäjään. Hän voi tarvittaessa antaa lisää oikeuksia.

Tarvittavaa raporttia ei löydy?

Palvelutasostanne riippuen voit myös tilata räätälöityjä raportteja HeiaHeialta.

Täältä löydät kaavakkeen räätälöidyn raportin tilaamiseen.