Näkymän vaihtaminen yhteisöjen välillä

Katso tästä ohjeet, miten voit vaihtaa näkymää yhteisöstä toiseen, mikäli kuulut useampaan kuin yhteen yhteisöön.

Etenkin isommissa organisaatioissa saattaa HeiaHeiaan olla perustettu organisaatiollenne yksi ns. ylätason pääyhteisö ja sen alle pienempiä alatason yhteisöjä. Kaikki jäsenet kuuluvat useimmiten isoon ylätason yhteisöön sekä yhteen alatason yhteisöistä. Pienemmässä alatason yhteisössä voidaan näin järjestää esimerkiksi omia kampanjoita isomman yhteisön kampanjoiden lisäksi. Usein tiimit on perustettu alayhteisön sisälle.

Yhteisöt sovelluksessa

Omat yhteisösi löydät sovelluksen alavalikon toiselta välilehdeltä (2 hlön kuvake). Napauta kohtaa Yhteisöni tai Vaihda ja valitse haluamasi yhteisö, jolloin pääset ko. yhteisön omalle sivulle.

IMG_8D151C0010FA-1

Skrollaa sivua alaspäin. Löydät sivulta seuraavat yhteisökohtaiset tiedot:

• Yhteisön käynnissä olevat kampanjat ja haasteet. Avaa kohdasta Lisää tarkemmat tiedot kampanjasta.
  • Tiimisi (mikäli yhteisössäsi on perustettu tiimit)
  • Yhteisön infoviestit

Yhteisöt selainversiossa

Selainversiossa löydät kaikki yhteisösi klikkaamalla Oma tilini -kohtaa HeiaHeia-logon alta. Valitse haluamasi yhteisö, jolloin pääset yhteisön sivulle.

Näet sivulta mahdollisesti käynnissä olevat kampanjat ja voit selata yhteisön infoviestejä. Yhteisön tiimeille on oma sivunsa, ks. Tiimit sinisessä yläpalkissa.