Näkymän vaihtaminen yhteisöjen välillä

Katso tästä ohjeet, miten voit vaihtaa näkymää yhteisöstä toiseen, mikäli kuulut useampaan kuin yhteen yhteisöön.

Etenkin isommissa organisaatioissa saattaa HeiaHeiaan olla perustettu organisaatiollenne yksi ns. ylätason pääyhteisö ja sen alle pienempiä alatason yhteisöjä. Kaikki jäsenet kuuluvat useimmiten isoon ylätason yhteisöön sekä yhteen alatason yhteisöistä.

Yhteisön valinta sovelluksessa

Omat yhteisösi löydät sovelluksen vasemmasta yläkulmasta, yhteisön nimen kohdalta.  Napauta yhteisön nimeä ja valitse seuraavalta välilehdeltä haluamasi yhteisö ja paina "siirry tähän yhteisöön". Voit halutessasi selata tätä kautta myös tiimejä tai mahdollisia eri osastoja ym tai poistaa itsesi yhteisöstä.

Kun vaihdat yhteisöä, päivittyy etusivusi vastaamaan toista yhteisöä, jolloin näet kyseisen yhteisön kampanjat ja Oma päiväni -kortista esim. pisteet, jotka lasketaan mukaan tämän yhteisön kampanjoihin. Yhteisön oma seinä löytyy sovelluksen 2. välilehdeltä -> Yhteisön seinä.

IMG_35B420238724-1

Yhteisöt selainversiossa

Selainversiossa löydät kaikki yhteisösi klikkaamalla Oma tilini -kohtaa HeiaHeia-logon alta. Valitse haluamasi yhteisö, jolloin pääset yhteisön sivulle.

Näet sivulta mahdollisesti käynnissä olevat kampanjat ja voit selata yhteisön infoviestejä. Yhteisön tiimeille on oma sivunsa, ks. Tiimit sinisessä yläpalkissa.