Askeleiden mittaus sovelluksessa

HeiaHeia -sovellus mittaa päivän aktiivisuutta puhelimen terveyssovelluksen tai sovellukseen kytketyn puettavan laitteen kautta.

Hyödyt:

• Voit seurata omaa aktiivisuuttasi: näet päivän aikana kulkemasi askeleet ja noustut kerrokset
  • Voit seurata miten onnistut saavuttamaan askeltavoitteesi

Käyttöönotto mobiilisovelluksessa:

• Ottaessasi käyttöön HeiaHeia -sovelluksen ensi kertaa, sovellus pyytää luvan automaattiseen päivän aktiivisuuden mittaukseen. Hyväksyessäsi tämän (Kyllä), päivän askeltiedon mittaaminen käynnistyy.
    • Tämän jälkeen saat päivän aktiivisuustiedon treenilokiisi ja näet etusivullasi kertyneet askeleet
  • Jos ohitit käyttöönottovaiheessa päivän aktiivisuuden mittauksen (Valitsemalla Ei), voit aktivoida sen käyttöön jälkikäteen seuraavilla ohjeilla:
    • Android: Asetukset > Google Fit-asetukset > Mittaa liikuttua matkaa (klikkaa päälle). Tarkista että puhelimessasi on Google Fit asennettuna.
    • iOS: Tili > Asetukset > Päivän aktiivisuuden mittaus > Mittaa päivän aktiivisuus automaattisesti (klikkaa päälle)

Käyttöönotto puettavalla laitteella:

• Osa puettavista laitteista mittaa päivän aktiivisuutta. Kytkemällä mittausta tukevan puettavan laitteen HeiaHeiaan tiedot siirtyvät automaattisesti.

Ohjeita ongelmatapauksiin:

• En halua päivän aktiivisuustietoja enää, mitä teen?
    • Jos et halua enää automaattista päivän aktiivisuutta, voit kytkeä sen pois päältä yllä olevalla ohjeella (valitsemalla automaattisen mittaamisen pois päältä)
    • Jos olet kytkenyt puettavan laiteen Parempaan vireeseen, katkaise yhteys (Tili > Puettavat laitteet).

• Asetukset ovat oikein, mutta askelmittaus ei toimi (iOS)?
    • Liian vanha puhelinmalli: Askelmittaus vaatii toimiakseen riittävän uuden puhelinmallin. Aikaisemmissa malleissa, kuin iPhone 5c, ei ole vielä askeltietojen lukemiseen vaadittavia ominaisuuksia puhelimessa.
    • Terveyssovelluksen asetukset: Tarkista Terveys (Apple Health) .sovelluksestasi, että HeiaHeia saa käyttää kaikkia tietoja. Terveys-sovellus (Apple Health) > Askeleet > Tietolähteet ja käyttö > HeiaHeia
  • Asetukset ovat oikein, mutta askelmittaus ei toimi (Android)?
    • Tarkista, että puhelimessasi on Google Fit
      • Joissain vanhemmissa Android-puhelimissa ei ole automaattisesti Google Fit-ohjelmistoa. Voit ladata sovelluksen Google Play-kaupasta ilmaiseksi.
    • Tarkista, että Parempi vire näkyy Google Fit-palvelussa
      • Google Fit > Asetukset > Liitetyt sovellukset > Parempi vire. Jos et näe, tee uudelleen käyttöönotto (katso ylhäältä).
    • Tarkista näetkö Google Fit -palvelussa askeleet päivittäin
      • Jos et näe, toimi näin: Google Fit Asetukset > Google Fit-tiedot > Toiminnan seuraaminen > Salli Google Fitin kerätä ja tallentaa tietoa.