Yritysten palkitsemisohjelmat

Osa työantajista palkitsee osallistujia aktiivisuudesta tai tarjoaa mahdollisuuden osallistua yhteisön haasteeseen. Olemme päivittäneet palveluamme, antaen käyttäjälle mahdollisuuden valita haluaako hän antaa tietoja eteenpäin ja näin osallistua haasteeseen ja mahdolliseen palkitsemiseen.

Tietojasi käytetään palkitsemiseen vain, jos olet antanut aktiivisen suostumuksesi palkitsemisohjelmiin osallistumiselle tilin luomisen yhteydessä tai myöhemmin palvelun asetuksissa. Tarjoamme palkitsemisen avuksi sovelluksen käytöstä käyttäjälistauksia eri tason ylittäneistä käyttäjistä: määrätyn tavoitteen saavuttaneet, keskimäärin yli 2.5h viikossa liikkuneet, keskimäärin yli 10000 askelta päivässä ottaneet tai “hyvinvointipisteissä” tason 2 saavuttaneet. Lisäksi työnantajilla saattaa olla omia ohjelmiaan, kuten liikunnan seuranta Kiky-tunteina, kilometrikisat, valokuvakampanjat, yms.

Jos haluat osallistua työnantajasi haasteeseen HeiaHeia sovelluksessa, tulee sinun hyväksyä tietojen jakaminen. Voit hyväksyä tietojen jakamisen ottaessasi palvelun käyttäöön tai myöhemmin sovelluksessa. Voit myös vaihtaa mielipidettäsi ja muuttaa asetusta.

Hyväksyminen tiliä avatessa:

Asetuksen muuttaminen jälkikäteen iOS sovelluksessa:

Asetuksen muuttaminen jälkikäteen Android sovelluksessa: