Yritysten palkitsemisohjelmat

Osa työantajista palkitsee osallistujia aktiivisuudesta tai tarjoaa mahdollisuuden osallistua yhteisön haasteeseen. Olemme päivittäneet palveluamme, antaen käyttäjälle mahdollisuuden valita haluaako hän antaa tietoja eteenpäin ja näin osallistua haasteeseen ja mahdolliseen palkitsemiseen.

Tarjoamme palkitsemisen avuksi sovelluksen käytöstä käyttäjälistauksia eri tason ylittäneistä käyttäjistä: määrätyn tavoitteen saavuttaneet, keskimäärin yli 2.5h viikossa liikkuneet, keskimäärin yli 10000 askelta päivässä ottaneet tai “hyvinvointipisteissä” tason 2 saavuttaneet. Lisäksi työnantajilla saattaa olla omia ohjelmiaan, kuten liikunnan seuranta Kiky-tunteina, kilometrikisat, valokuvakampanjat, yms.

Jos et haluat osallistua työnantajasi haasteeseen HeiaHeia sovelluksessa, tulee sinun kieltää tietojen jakaminen. Voit kieltää tietojesi jakamisen sovelluksesta ja vaihtaa mielipidettäsi myöhemmin.

Asetuksen muuttaminen iOS sovelluksessa:

Asetuksen muuttaminen  Android sovelluksessa: