GPS ongelmia Huawei -puhelimissa

Suurin osa uusista älypuhelimista käyttää "Smart Manager" tai vastaavanlaista virransäästötoimintoa, mikä voi estää joidenkin sovellusten toimivuuden.

Se voi esimerkiksi aiheuttaa sovellukselle kaatumisen tai häiritä GPS-seurantaa. Tämä toiminto on erityisen voimakas Huawei-laitteissa. Jos aloitat GPS-tallennuksen lähdessäsi liikkumaan, voi Huawei sulkea tallennuksen säästääkseen akkua. Tässä tapauksessa lenkkisi GPS-tallennus harmittavasti päättyy kesken. Voit kuitenkin estää puhelimesi asetuksista GPS-seurannan häirinnän.

Siirry asetuksiin ja valitse "Akku" ja valitse "App launch". Täällä voit valita mitä sovelluksia puhelin ei sammuta virransäästötilassa. Valitse siis HeiaHeialle manuaalinen valinta.