Uudelleenyhdistä Garmin-tilisi HeiaHeian kanssa

Nyt saat myös reittitiedot  HeiaHeia:an!

Olemme päivittäneet Garmin-rajapinnan uuteen. Uuden rajapinnan avulla saat automaattisesti HeiaHeiaan myös kuljetun reitin nykyisten tietojen lisäksi. Vanhan Garmin-rajapinnan kanssa voi ilmaantua häiriöitä, jonka takia suosittelemme kaikille Garmin-käyttäjille nykyisen yhteyden purkamista ja uudelleen yhdistämistä.

Voit päivittää Garmin-tilisi yhteiden HeiaHeian sovelluksessa Tili -välilehdellä kohdassa Puettavat laiteet. Alla tarkemmat ohjeet iOS ja Android-käyttöliittymille sekä jos käytät HeiaHeiaa tietokoneella.

iOS puhelin

Pura ensin yhteys Garmin-tilisi ja HeiaHeian väliltä. Puettavat laitteet löydät Tili-välilehdeltä.

Tämän jälkeen muodosta yhteys uudelleen Garmin-tilin ja HeiaHeian välille. Huomaathan että tarvitset henkilökohtaiset tunnukset Garmin Connect-tilillesi. Garmin kohdassa on sininen merkki kun yhteys on luotu.

Android puhelin

Pura ensin yhteys Garmin-tilisi ja HeiaHeian väliltä. Puettavat laitteet löydät Tili-välilehdeltä oikeasta yläkulmasta.

Tämän jälkeen muodosta yhteys uudelleen Garmin-tilin ja HeiaHeian välille. Huomaathan että tarvitset henkilökohtaiset tunnukset Garmin Connect-tilillesi. Garmin kohdassa on sininen merkki kun yhteys on luotu.

Yhteyden päivittäminen tietokoneelta

Jos käytät HeiaHeiaa tietokoneellasi, voit päivittää Garmin-yhteytesi myös HeiaHeian verkkosivulla (www.heiaheia.com). Puettavat laitteet löydät Asetuksista. Tilin asetuksiin pääset oikeasta yläkulmasta.