Tietojen lataus HeiaHeiasta

Voit tarkistaa mitä tietoja HeiaHeiassa on käyttäjätililläsi, ladata treenitietosi tietokoneelle tai lähettää treenidatasi valmentajalle. HeiaHeian verkkosivulla voit ladata koneellesi zip-tiedostoja, jotka sisältävät kopion kaikeasta järjestelmään tallennetuista tiedoistasi. Tämän toiminnon suorittaminen ei vaikuta tilisi toimintaan. Huomaathan että riippuen siitä kuinka paljon tietoa olet tallentanut järjestelmään, voi toiminto kestää muutamista sekunnista aina tuntiin saakka.

Kirjaudu HeiaHeia tiliisi tietokoneella osoitteessa www.heiaheia.com Valitse Asetukset, jonka sivun alareunasta löydät käyttäjäntilisi asetukset ja voit ladata tiedostot koneellesi.