Ongelmia älylaitteen yhdistämisessä Android-sovelluksessa

Olemme huomanneet, että joissain Android puhelimista älykellojen (Fitbit, Garmin ja Suunto) yhdistämisessä HeiaHeia -sovellukseen on ollut ongelmia. Tekninen tiimimme on korjaamassa ongelmaa. Älylaitteen yhdistäminen on kuitenkin mahdollista HeiaHeia- verkkosivun kautta. Pääset kirjautumaan HeiaHeiaan  tunnuksillasi osoitteessa www.heiaheia.com

Kirjautumisen jälkeen noudata seuraavia ohjeita:

- Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Käyttäjätili > Asetukset > Puettavat laitteet voit yhdistää haluamasi laitteen HeiaHeiaan klikkaamalla oikeaa laitetta.

- Kun olet kerran yhdistänyt älylaitteen tiliisi HeiaHeian verkkosivulla, on muutos voimassa myös HeiaHeia -sovelluksessa.

Otathan laitteesi ja HeiaHeian synkronoinnissa huomioon seuraavat asiat:

• Jos älylaitteen treenilajiketta ei tunneta HeiaHeiassa: mikäli laitteestasi tuotavan treenimerkinnän lajia ei löydy HeiaHeiasta, siirtyy merkintä nimellä "Laitteen nimi + import" sekä merkinnällä yksityinen. Voit muokata merkintää ja etsiä HeiaHeian lajivalikoimasta sopivan lajin ja vaihtaa merkinnän yksityisestä julkiseksi.
  • Jotkin laitteet eivät synkronoi merkintöjä HeiaHeiaan automaattisesti: jos HeiaHeiassa ei näy jotain merkintöjä mitä olet laitteesi kautta tehnyt, kannattaa ensin varmistaa, että tiedot ovat synkronoituneet laitteestasi laitteen valmistajan omaan palveluun. Mikäli tiedot eivät ole synkronoituneet laitteen valmistajan palveluun, tutustu laitevalmistajasi ohjeistukseen tietojen synkronoinnin osalta. Yleensä manuaalinen synkronointi onnistuu laitevalmistajan mobiilisovelluksen kautta.
  • Jos haluat poistaa puettavan laitteesi ja HeiaHeian välisen yhteyden: onnistuu se samasta paikasta, mistä yhteys myös kytketään päälle. Garmin täytyy kuitenkin kytkeä pois Garmin Connectin (https://connect.garmin.com) kautta: Klikkaa profiili-ikonia > Settings > Account information. Sivulla näkyy alalaidassa ”Applications”, mistä voi valita ”Remove permission” HeiaHeialle.
  • Yhdistäessäsi uuden puettavan laitteen tai puhelimesi terveyssovelluksen, siirtyy treenitietoja HeiaHeiaan vain viimeisen viikon ajalta. Koko treenihistoriaasi ei tuoda.
  • Jos olet yhdistänyt HeiaHeiaan useamman palvelun saman aikaisesti (esim. aktiivisuutta mittaavan kellon sekä puhelimesi), valikoituu päivän aktiivisuustiedoksi suurimman lukeman tarjoava lähde.