Miten aktivoida Polar-tilisi HeiaHeian

Jos sinulla on Polar Flow tili ja käytät Polarin älykelloa, voit yhdistää Polarin tilisi suoraan HeiaHeia tiliisi. Yhdistämisen jälkeen treenisi ja aktiviteettisi siirtyvät automaattisesti HeiaHeiaan. Sovelluksilla saattaa kestää muutamasta minuutista vuorokauteen kunnes yhteys on muodostettu. Jos Polarin aktiviteetti ei löydä suoraa vastinparia HeiaHeian 150 aktiviteetistä, kirjautuu suoritus nimellä "Polar export" ja näkyy ainoastaan sinulle. Pääset kuitenkin muokkaamaan suoritusta.

Polar Flowsta saat automaattisesti mm. seuraavat tiedot: aktiviteetit (kesto, matka, syke, GPS), päivän askeleet, kalorit ja syke.

Miten liitän Polar Flow tilin HeiaHeiaan:

Tili --> Puettavat laitteet --> Polar

Tämän jälkeen järjestelmä ohjaa sinut Polarin sivuille jossa sinun tulee kirjautua sisään tilillesi uudemman kerran (vasen yläkulma).

Kun olet kirjautunut sisään, valitse oikeasta yläkulmasta viestit. Viestien lopussa on sinulla on mahdollisuus hyväksyä yhteys Polar Flown ja HeiaHeian välillä.

Saat HeiaHeia tiliisi seuraavat tiedot Polarin laitteestasi:
   - Aktiivisuus: aktiviteetin kesto, kalorit, oman tavoitteen saavuttaminen, askeleet
   - Treenit: keskisyke, kalorit, kuljettu matka, kesto, GPS-kartta, maksimisyke, lajit (yli 110 tuettua lajia).