Miten aktivoida Polar-tilisi HeiaHeian

Jos sinulla on Polar Flow tili ja käytät Polarin älylaitetta, voit yhdistää Polarin tilisi suoraan HeiaHeia tiliisi. Yhdistämisen jälkeen treenisi ja aktiviteettisi siirtyvät automaattisesti HeiaHeiaan. Jos Polarin aktiviteetti ei löydä suoraa vastinparia HeiaHeian 150 aktiviteetistä, kirjautuu suoritus nimellä "Polar export" ja näkyy ainoastaan sinulle. Pääset kuitenkin muokkaamaan suoritusta.

Tarkistathan, että sinulla on uusin versio sovelluksesta ja tarpeen mukaan lataa uusin versio sovelluskaupasta. Uusimmassa versiossa olemme päivittäneet Polarin laitteiden yhdistämisen helpommaksi!

Miten liitän Polar Flow tilin HeiaHeiaan: Tili --> Puettavat laitteet --> Polar

Tämän jälkeen järjestelmä ohjaa sinut Polarin sivuille, jossa sinun tulee kirjautua sisään Polarin tilillesi ja hyväksyttävä yhdistäminen.

Saat HeiaHeia tiliisi seuraavat tiedot Polarin laitteestasi:

- Aktiivisuus: aktiviteetin kesto, kalorit, oman tavoitteen saavuttaminen, askeleet

- Treenit: keskisyke, kalorit, kuljettu matka, kesto, GPS-kartta, maksimisyke, lajit.