GPS ongelmia Android puhelimissa

Suurin osa uusista älypuhelimista käyttää "Smart Manager" tai vastaavanlaista virransäästötoimintoa, mikä voi estää joidenkin sovellusten toimivuuden. Se voi esimerkiksi aiheuttaa sovellukselle kaatumisen tai häiritä GPS-seurantaa.

Samsung

Avaa puhelimen asetukset ja valitse akku (Battery). Napauta "Detail" "Sovelluksen virransäästötila" -osassa. Napauta HeiaHeia-sovellusta ja varmista, että pois päältä on valittu.

HTC

Siirry asetuksiin ja napauta "Virta". Napauta "Pois" poistaaksesi virransäästötilan

Huawei

Siirry asetuksiin ja valitse "Virransäästö". Napauta "Suojatut sovellukset" ja valitse sovellukset, joita ei pitäisi poistaa käytöstä virransäästötilassa

Suuri osa muista Android-puhelimista käyttää myös virransäästöä, joka löytyy asetuksista. Varmista, että HeiaHeia-sovellus poistetaan energiansäästötilasta.