Tekninen ongelma: Polar-laitteen yhdistäminen HeiaHeiaan (2/2019)

Polarin ja HeiaHeian rajapinnassa oli tekninen ongelma helmikuun lopussa. Tämä vaikutti erityisesti HeiaHeian yhdistämiseen Polar Flow -palvelun kanssa sekä treenien ja aktiviteettien automaattiseen synkronointiin helmikuussa 2019. Ongelma oli pääasiassa Android-laitteitteissa.

Polar ei vieläkään synkronoi HeiaHeian kanssa - mitä voin tehdä? Minulla on Android-puhelin.

Lataa uusi versio HeiaHeia-sovelluksesta (Google Play). Olemme päivittäneet sovellukseen uusimpaan versioon uuden Polar- laitteiden rajapinnan. Huomaathan, että yhteys ei tuo vanhoja Polarin treenejä tai harjoituksia.

Koska Polar Flowsta ei ole mahdollista tuoda vanhoja treenejä, ja yhteyden muodostamisessa oli tekninen ongelma helmikuun 20.2. -25.2. aikana, tuomme kyseisen ajan hyvinvointidatan HeiaHeiaan maaliskuun 2019 ensimmäisen viikon aikana. Tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä.

Miten voin yhdistän Polar-laitteen HeiaHeiaan? Tutustu sivustomme artikkeliin täällä.

Kiitos ymmärryksestäsi asian suhteen. Jos sinulla on edelleen ongelmia Polar-laitteen liittämisessä HeiaHeiaan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme tämän sivuston kautta.