Suunnittele treeni tulevaisuuteen

HeiaHeiassa voit suunnitella tulevia treenejä. Saat suunnitelluista treeneistä muistutuksen ja näet tulevat treenimerkinnät.

Tietokoneella:

• Tulevan treenimerkinnän tekeminen: Luo uusi treenimerkintä, mutta aikatauluta se touteutumaan tulevaisuuteen haluttuna päivämääränä.
  • Suunnitellun tehtävän näkeminen: Avaa Treeniloki > näet aikajanalla ajanjakson tulevat treenit.
    • Voit muokata ja poistaa suunnitellun merkinnän avaamalla merkinnän.

Mobiilisovelluksella:

• Tulevan tehtävän tekeminen: Valitse Kirjaa merkintä > Valitse päivämäärää, jonne haluat suunnitella treenin
  • Suunnitellun tehtävän näkeminen: Viikon tehtävät (näet viikolle suunnitellut treenit sekä käytössä olevat treeniohjelmat)
    • Voit muokata ja poistaa suunnitellun merkinnän valitsemalla etusivulta Viikon tehtävät > avaa valittu tehtävä

Mobiili (iOS):

Tietokone: