Jaa treenimerkintäsi sosiaalisessa mediassa

Jaettu ilo on moninkertainen ilo. Jaa treenimerkintäsi tyylikkäästi sosiaalisessa mediassa, vaikka he eivät olisi HeiaHeian käyttäjiä. Saat jaettavaksesi sivun, jossa näkyy treenimerkintäsi kuvineen, karttoineen ja kannustuksineen.

Treenimerkintäsi ja treenitavoitteesi treenilokissasi ja etusivulla uutisvirrassa sisältävät toiminnallisuuden nimeltään jakaminen. Klikkaamalla jakamista aukeaa valikko, jonka avulla voit jakaa merkinnän. Yksityisiä treenimerkintöjä ei voi jakaa.

• Vinkki: Voit kopioida halutessasi avautuvan linkin ja jakaa sen myös muissa kanavissa, kuten WhatsAppissa tai sähköpostissa.

Tietokoneella:

• Valitse treenimerkintäsi vierestä Facebook tai Twitter-nappi

Puhelinsovelluksella:

• Valitse Jaa