Hyödynnä laaduk​​​​kaat treeniohjelmat

HeiaHeia tarjoaa laadukkaat treeni- ja hyvinvointiohjelmat. Aloita harjoitelu jo tänään! Saat päivittäisen muistutuksen treeneistä, näet video-ohjeina liikkeitä ja voit jakaa treenisi kavereillesi.

Kaikille käyttäjille on tarjolla ilmaiset tutustumisohjelmat. Voit tutustua esimeriksi joogaan tai startata juoksuharrastuksen useamman viikon ohjelmalla. Työpaikkaversion käyttäjille on tarjolla huomattavasti laajemmat ohjelmat eri haastavuustasoin.

Verkkosivulla:

1. Etusivu > Kirjasto > Valitse haluamasi ohjelma > Selaa ohjelmaa
  2. Valitse aloitusajankohta > Aloita ohjelma
  3. Tämän jälkeen näet valitun ohjelman etusivulta löytyvästä treenilokissasi harmaana palkkina. Voit poistaa tarvittaessa ohjelman kirjasto-sivulta.

Puhelinsovelluksessa:

• Kirjasto > Ohjelmat > Valitse haluamasi ohjelma > Selaa ohjelmaa > Aloita ohjelma
  • Tämän jälkeen näet ohjelman vinkit ja harjoitteet agendassasi.