Hyödynnä laaduk​​​​kaat treeniohjelmat

HeiaHeia tarjoaa laadukkaat treeni- ja hyvinvointiohjelmat. Aloita harjoittelu jo tänään. Saat päivittäisen muistutuksen treeneistä, näet video-ohjeina liikkeitä ja voit jakaa treenisi kavereittesi kanssa.

Kaikille käyttäjille on tarjolla ilmaiset tutustumisohjelmat. Voit tutustua esimeriksi joogaan tai startata juoksuharrastuksen useamman viikon ohjelmalla. Työpaikkaversion käyttäjille on tarjolla huomattavasti laajemmat ohjelmat eri haastavuustasoin.

Verkkosivulla:

1. Etusivu > Harjoitteet > Valitse haluamasi ohjelma > Selaa ohjelmaa > Jatka
  2. Valitse aloitusajankohta > Jatka
  3. Tämän jälkeen näet valitun ohjelman etusivulta löytyvästä treenilokissasi harmaana palkkina. Voit poistaa tarvittaessa ohjelman treenilokin kautta klikkaamalla ohjelmaa.

Puhelinsovelluksessa:

• iOS: Etusivu > Harjoitteet (kahvakuula-ikoni)> Valitse haluamasi ohjelma > Valitse aloituspäivä
  • Android: Etusivu > Kahvakuula-ikoni > Valitse haluamasi ohjelma > Valitse aloituspäivä
  • Tämän jälkeen näet etusivulla viikon ohjelma -valikon. Lisäksi löydät valitsemasi ohjelmat Käyttäjätilisi valikosta Ohjelmat, josta voit poistaa tarvittaessa aloittamasi ohjelmat.