Kaverien lisääminen ja kutsuminen

Sosiaalisuus ja kannustus ovat olennainen osa HeiaHeiaa. Kaverit näkevät toistensa merkinnät uutisvirrassa ja voivat kannustaa toisiaan. Voit kutsua HeiaHeia-kaveriksi toisia HeiaHeian käyttäjiä, palvelun ulkopuolisia käyttäjiä sekä työkavereitasi.

Tietokoneella:

Kaikki käyttäjät: Etusivu > Kaverit > Etsi kavereita > Vaihtoehdot:

• a) Etsi kavereita - Hae toista käyttäjää nimellä.
  • b) Kutsu sähköpostilla - Kutsu palveluun uusi käyttäjä
  • c) Mahdollisia tuttujasi - HeiaHeia tarjoaa sinulle mahdollisia tuttuja yhteisöjen kautta, joihin kuulut (täältä näet työkaverit)

Työpaikkaversio: Työyhteisön HeiaHeia-sivu > Jäsenet

• Näet valikossa HeiaHeia-yhteisön jäsenet, joita voit kutsua HeiaHeia-ystäviksi.
Puhelimella:
  • iOS: Tili > Kaverit (haku nimellä)  > + -merkki (HeiaHeia tarjoaa kaveriksi samojen yhteisöjen mahdollisia tuttuja, kuten työkavereita)
  • Android: Tili > Kaverit > Haku
  • Windows Phone: ominaisuus puuttuu, käytä tietokoneversiota