Yksityisasetuksien säätäminen ja HeiaHeian käyttöehdot

Kannustus voi olla iso motivaattori liikuntatottumusten ja muun aktiivisuuden edistämisessä. Mikäli omien tietojen jakaminen kuitenkin tuntuu vieraalta, HeiaHeia toimii mainiosti myös henkilökohtaisena päiväkirjana.

Yhteenveto:

• HeiaHeia ei jaa automaattisesti suorituskirjauksia muille käyttäjille
  • Harjoitusmerkinnät näkyvät vain HeiaHeia-kaverien HeiaHeia-uutisvirrassa. Tämä koskee myös työyhteisöjä: vain työkaverit, jotka ovat hyväksyneet toisensa kavereiksi, näkevät toistensa harjoitusmerkinnät uutisvirrassaan
  • Käyttäjänä omistat HeiaHeiaan syöttämäsi datan ja päätät itse, kuka saa nähdä sen
  • Voit säätää yksityisyyttäsi kahdella tasolla: yksityisyysasetuksilla ja kaverisuhteilla
  • Yksityisyysasetukset määrittävät, kuka pääsee halutessaan näkemään käyttäjäprofiilisi tiedot, kuten aktiivisuuslokin
  • Kaverisuhteet määrittävät automaattisen jakamisen: ketkä näkevät sinun merkintäsi omassa feedissään
  • Voit osallistua työyhteisösi HeiaHeia-kampanjaan, vaikka et jakaisi treenitietoja. Yrityksen ylläpitäjä näkee käyttäjien aktiivisuudesta laadittuja yhteenvetoraportteja, mutta ylläpitäjät eivät näe yksittäisten käyttäjien yksittäisiä merkintöjä (Lisätietoja työyhteisökampanjoiden yksityisyydestä)

Verkkosivustolla

1. Kirjaudu www.heiaheia.com >  Käyttäjätilisi vasemmassa ylänurkassa > Asetukset
  2. Valitse Yksityisyys-kohdasta kuka näkee profiilisi ja treenimerkintäsi. Voit myös säätää kuka näkee reittimerkinnät (kartta) ja sijaintidatan

Mobiilisovelluksessa:

1. Avaa Tili > Asetukset
  2. Valitse ketkä näkevät profiilisi ja treenisi

Yksityisyysasetukset (verkkosivusto ja mobiilisovellus)

Mene Asetuksiin ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto seuraavista vaihtoehdoista:

1. Kaikki HeiaHeian käyttäjät: Kaikki palvelun käyttäjät näkevät profiilin ja treenimerkinnät. Profiili on kaikkien HeiaHeia-käyttäjien nähtävissä.
  2. Vain kollegoille ja HeiaHeia-kavereilleni: HeiaHeia-kaverit ja samassa HeiaHeia-yhteisössä olevat käyttäjät näkevät profiilin ja treenimerkinnät. Muut käyttäjät näkevät vain nimen ja kuvan.
  3.  Vain HeiaHeia-kavereilleni: Tiedot näkyvät vain HeiaHeia-kavereiksi lisätyille. Muut käyttäjät näkevät vain käyttäjän nimen ja kuvan.

Muita yksityisyysasetuksia:

• Yksityiset merkinnät: Vaikka sinulla on HeiaHeia-kavereita, voit kirjata treenejä ja merkintöjä yksityisenä”, jolloin niitä ei jaeta HeiaHeia-kavereille. Tämä onnistuu suorituksia kirjattaessa tai takautuvasti muokkaamalla jo kirjattuja suorituksia. Asetusta voi säätää kirjauksen kohdasta yksityinen.
  • Eräiden kirjausten oletusasetus on yksityinen: Liikuntakirjaukset ovat oletuksena HeiaHeia-kavereille jaettavia, mutta esimerkiksi paino-, askel- ja unikirjaukset on oletusarvoisesti määritelty yksityisiksi, eikä niitä siis jaeta palvelussa, ellei käyttäjä tätä erikseen valitse (poistamalla valinnan kirjauksen kohdasta yksityinen). Myös palvelun kautta toteutetut kyselyt ja niiden vastaukset ovat yksityisiä.

Käyttöehdot ja yksityisyysperiaatteet