Näin yhdistät Google Fit-palvelun HeiaHeiaan

Käyttäessäsi Android-laitteella HeiaHeiaa, voit yhdistää puhelimen Google Fit-palvelun HeiaHeia-sovellukseen.

Hyöty: Yhdistämällä Google Fitin HeiaHeiaan, voit tuoda Google Fit-palveluun tallennettuja treenejä HeiaHeiaan, päivittäisen aktiivisuuden puhelimestasi sekä tuoda Fitin kanssa yhdistettyjen kolmansien osapuolten sovelluksien treenitietoja HeiaHeiaan (kuten Stravan).

1. Valitse etusivun Symboli (kolme pistettä)

2. Valitse Asetukset

3.-4. Valitse "Google Fit asetukset" ja aktivoi päälle "Liitä Google Fit-palveluun" (tuodaksesi päivittäisen aktiivisuustiedon puhelimestasi) sekä "Treenimerkintöjen tuominen" (synkronisoi päälle Google Fit palveluun tallennetut treenimerkinnät)

Google Fit HeiaHeia ohje 1

Nyt tiedot siirtyvät Google Fit-sovelluksesta HeiaHeiaan. Voit käydä Google Fit-sovelluksessa tarkistamassa mitä tietoja annat HeiaHeian lukea sovelluksesta. Toimi näin:

5. Avaa puhelimestasi "Fit" niminen sovellus (Huom! Jossain Android-puhelinmalleissa on oletusarvoisesti vanha Google Health-sovellus. Fit on eri palvelu. Jos puhelimestasi ei löydy Google Fit-palvelua, voit ladata sen Google Play -sovelluskaupasta ilmaiseksi).

6. Valitse "Yhdistetyt sovellukset" välilehti

7. Avaa HeiaHeia!

8. Nyt näet tiedot, joita HeiaHeia! liitynnän kautta käsittelee Google Fit-palvelusta

Google Fit HeiaHeia ohje 2

Kolmannen osapuolen liikuntasovelluksen tietojen tuonti HeiaHeiaan Google Fit -palvelun kautta:

Jos puhelimellasi on käytössä liikuntasovellus (esimerkiksi Sport Tracker tai Strava), joka tukee tietojen tuontia puhelimen Google Fit-palveluun, saat tiedot tuotua Fit-kytkennän kautta tiedot HeiaHeiaan.

9. Avaa kolmannen osapuolen sovellus, josta haluat tietoja tuotavan. Salli sovelluksen asetuksissa tietojen jako Google Fit-sovellukseen (mahdollisissa kysymyksissä voit kääntyä kunkin palveluntarjoajan asiakaspalvelun puoleen).

10. Nyt näet Google Fit-sovelluksen kohdassa "Yhdistetyt sovellukset" lisäämäsi sovelluksen. Pääset klikkaamalla katsomaan mitä tietoa kukin sovellus saa kirjoittaa Google Fit-palveluun.

Siirtyvät tiedot:

• Aktiivisuus: aktiivisuusprosentti, kuljettu matka, noustut kerrokset, oman tavoitteen saavuttaminen, askeleet
  • Treenit: keskinopeus, kalorit, kuljettu matka, kesto, lajit (yli 90 tuettua lajia), askeleet