Näin yhdistät Apple Healthin HeiaHeiaan

Käyttäessäsi iOS-laitteella (iPhone tai iPad) HeiaHeiaa, voit yhdistää HeiaHeian puhelimen Terveys (Apple Health) -palveluun. Yhdistämisen jälkeen, HeiaHeiassa tulee vierailla viikottain, jotta tiedot siirtyvät Apple Health palvelusta HeiaHeiaan.

Hyöty: Yhdistämällä HeiaHeian Terveys-palveluun, voit tuoda Terveyspalveluun tallennettuja treenejä HeiaHeiaan sekä tuoda Terveys-palvelun kanssa yhdistettyjen Apple laitteiden (kuten Apple Watch) sekä kolmansien osapuolten sovelluksien treenitietoja HeiaHeiaan (kuten Stravan). Huom: Tietoja haetaan vain kuluneen viikon ajalta, jolloin on vieraillut HeiaHeiassa.

1.-2. Avaa HeiaHeia! sovelluksessa Tili --> Asetukset

3. Valitse kohdassa "Päivän aktiivisuuden mittaus" päälle "Tuo treenit Health sovelluksesta"

Nyt tiedot siirtyvät Apple Terveys-sovelluksesta HeiaHeiaan. Tämän jälkeen voit käydä Apple Terveys-sovelluksessa tarkistamassa mitä tietoja annat HeiaHeian lukea Terveys-sovelluksesta. Toimi näin:

4. Avaa puhelimestasi "Terveys" niminen sovellus

5. Näet kohdassa "Lähteet" mitä palveluja olet kytkenyt Terveys-palveluusi. Valitse "HeiaHeia"

6. Valitse mitä tietoja haluat, että Terveys-sovelluksesta tuodaan HeiaHeiaan (vaihtoehdot: Askeleet, harjoittelut, kävelty + juostu matka, noustut kerrokset, syke ja unianalyysi).

Kolmannen osapuolen liikuntasovelluksen tietojen tuonti HeiaHeiaan Apple Terveys-palvelun kautta:

Jos puhelimellasi on käytössä liikuntasovellus (esimerkiksi Strava), joka tukee tietojen tuontia puhelimen Terveys-palveluun, saat tiedot tuotua Terveys-palvelun kautta HeiaHeiaan. Kolmannen osapuolen sovelluksella on oltava kirjoitusoikeus Terveys-sovellukseen "Treenit" kategoriaan. Sykedatan ja kalorien tuominen kolmansien osapuolien sovelluksista vaatii kirjoitusoikeudet myös niihin kategorioihin. Tiedot tuodaan aina HeiaHeian avautuessa.

7. Avaa kolmannen osapuolen sovellus, josta haluat tietoja tuotavan. Salli sovelluksen asetuksissa tietojen jako Terveys-sovellukseen (mahdollisissa kysymyksissä voit kääntyä kunkin palveluntarjoajan asiakaspalvelun puoleen).

8. Nyt näet Terveys-sovelluksen kohdassa "Lähteet" lisäämäsi sovelluksen. Pääset hallinnoimaan mitä tietoa kukin sovellus saa kirjoittaa Terveyspalveluun.

Siirtyvät tiedot:

• Aktiivisuus: askeleet, kerrokset, kuljettu matka (kävely ja pyöräily), uni
    • Paino: paino
    • Treenit: lajit (tuettujen lajien lista Applen sivulla), kesto, kalorit, kuljettu matka, maksimisyke, keskisyke