Haluan kirjata kaikki laitteet ulos HeiaHeiasta

Oletko kadottanut puhelimesi tai jättänyt epähuomiossa HeiaHeia-ikkunan auki vaikkapa kirjaston tietokoneelle?

Ei huolta. Avaa HeiaHeia tietokoneellasi ja klikkaa HeiaHeian oikeasta yläkulmasta profiilikuvastasi tai nuolesta sen vierestä.

Asetusvalikosta löytyy nappi "Kirjaudu ulos kaikilta laitteita", jota klikkaamalla kaikki HeiaHeia-istunnot kirjataan ulos.

Huom:Tehtyäsi edellä mainitut toimet suosittelemme ehdottomasti vaihtamaan HeiaHeia-salasanasi, jos epäilet, että tilisi on jäänyt auki valvomattomalle laitteelle!