Haluan kirjata kaikki laitteet ulos HeiaHeiasta

Oletko kadottanut puhelimesi tai jättänyt epähuomiossa HeiaHeia-ikkunan auki vaikkapa kirjaston tietokoneelle?

Ei huolta. Avaa HeiaHeia tietokoneellasi ja klikkaa HeiaHeian oikeasta yläkulmasta "Käyttäjätili" -> "Asetukset".

Asetusvalikosta löytyy nappi "Logout from all devices", jota klikkaamalla kaikki HeiaHeia-istunnot kirjataan ulos.

Huom:

Tehtyäsi edellä mainitut toimet suosittelemme ehdottomasti vaihtamaan HeiaHeia-salasanasi, jos epäilet, että tilisi on jäänyt auki valvomattomalle laitteelle!