Tilin luominen ja kirjautuminen

Voit luoda ilmaisen HeiaHeia-tilin verkkosivun tai sovelluksen kautta sähköpostilla tai Facebook-kirjautumisella.

Verkkosivu:

1. Avaa www.heiaheia.com
  2. Klikkaa Luo tili
  3. Täytä tiedot. Kirjoita sähköpostiosoite huolella, sen tulee olla toimiva, käytössäsi oleva osoite. Klikkaa lopuksi Luo tili.
  4. Vaihtoehtoisesti voit myös kirjautua Facebook-tunnuksillasi, missä tapauksessa HeiaHeia-tilisi yhdistyy automaattisesti Facebook-tiliisi
  5. Olet nyt luonut tilin. Pääset suoraan palveluun sisään ja voit aloittaa käyttämisen.

Mobiilisovellus:

1. Lataa puhelimeesi yhteensopiva HeiaHeia-sovellus (Lautausohje: iOS, Android tai Windows Phone)
  2. Valitse Luo Tili
  3. Kirjoita yhteystietosi ja valitse joko Luo tili tai vaihtoehtoisesti voit luoda tilin käyttäen Facebook-tiliäsi kirjautumiseen

Luotuasi tilin voit jatkossa kirjautua helposti. Klikkaa joko Kirjaudu (jonka jälkeen täytät antamasi sähköpostiosoitteen ja salasanan) tai "f Login", jolloin kirjaudut Facebook-tunnuksillasi.