HeiaHeia-mobiilisovelluksen asentaminen

HeiaHeian mobiilisovelluksen asentaminen on helppoa. Sovellus löytyy iOS:lle (iPhone, iPad), Androidille sekä Windows Phonelle. Kirjaudu sisään HeiaHeiaan omilla tunnuksillasi tai luo kirjautuessa uusi käyttäjätunnus.

iOS-sovellus

• Avaa App Store
  • Valitse "Haku" ja etsi nimellä "HeiaHeia"
  • Nyt voit asentaa sovelluksen, painamalla "ILMAINEN" -nappulaa
  • Sen jälkeen HeiaHeia-kuvake löytyy sovelluslistastasi

Android-sovellus
  • Klikkaa puhelimesi Play-kauppa-kuvaketta
  • Etsi nimellä HeiaHeia. Klikkaa HeiaHeian kuvaketta

• Valitse "Asenna"

• Paina "Hyväksy"

• Tämän jälkeen voit avata HeiaHeia-sovelluksen painamalla "Avaa"-painiketta

Windows Phone -sovellus

• Mene puhelimesi Kauppaan ja etsi sanalla HeiaHeia
  • Klikkaa HeiaHeia-ikonia, ja valitse "asenna"
  • Vinkkejä: Muista sallia sovelluksen pääsy sijaintitietoihin, jos tahdot käyttää GPS:ää lenkkiesi seuraamiseen. Voit myös kiinnittää HeiaHeia-kuvakkeen aloitusruutuun, jos tahdot löytää sovelluksen näppärästi puhelimestasi.

Huom! Kuten kerroimme blogissamme, tuki Windows-puhelimien HeiaHeia-sovellukselle päättyy 15.2.2017. HeiaHeiaa voi käyttää jatkossakin tietokoneella tai siirtyä mahdollisuuksien mukaan iOS- tai Android-puhelimien käyttäjiksi.